Acum citesti
Ellis Cycles castigator la NAHBS

NAHBS este o expozitie organizata pentru bicicletele fabricate manual „handmade”. Notorietatea expozitiei este in crestere in Statele Unite ale Americii, reusind sa atraga in fiecare an din ce in ce mai multi vizitatori dar si expozanti in Richmond, Virginia.
Targul NAHBS este un fel de Mecca ce atrage ca un magnet toti producatorii de biciclete realizate manual dar si pentru fanii acestora. Astfel, s-a decis introducerea unui sistem de acordare a premiilor pentru cei mai buni expozanti de la targ. Castigatorul de anul acesta a titlului „Best of Show” este Dave Wages, proprietarul Ellis Cycles.

Acesta a prezentat un model de cursiera, realizat pentru un client din San Francisco si declara : „Este straluctioare dar fara pretentii. Am pastrat un aspect clasic al bicicletelor mele si nu exista niciun element care sa atraga atentia asupra lui. Frumusetea este integrala.” a conchis producatorul de peste Ocean.

Au existat insa premii si pentru alte categorii : cel mai bun cadru de sosea, cel mai bun cadru din carbon, cel mai bun cadru din aluminiu sau cea mai buna bicicleta de oras. Poti vedea toti castigatorii si implicit categoriile complete, pe pagina oficiala a NAHBS.

Click aici pentru a accesa pagina premiilor NAHBS.

via | NAHBS

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

two × one =