Acum citesti
ENVE lansează jante de carbon de 27.5 inch pentru downhill

Anul trecut, cei de la ENVE îl echipau pe Greg Minaar cu o pereche de jante de carbon pentru bicicleta sa de downhill, iar riderul a marcat prima sa victorie cu acestea în septembrie. Rămânând la capitolul downhill, compania ENVE va prezenta versiunea de 27.5 inchi a acestor jante.

enve_jante_dh

Înainte de prezentare efectivă a produsului, poate te întrebi de ce ar mai fi nevoie de o nouă dimensiune de roți? Deși răspunsurile la această întrebare sunt probabil la fel de multe ca și persoanele chestionate, ENVE motivează prin argumentul unei experiențe îmbunătățite.

Trecând la noile produse, producătorul precizează că înainte de lansarea variantei de carbon, jantele au fost testate riguros în versiunea din aluminiu și au trebuit să facă față rigorilor trupei Santa Cruz Syndicate. Așadar, după ce a fost trecut prin sarcini sisifice, modelul ENVE DH de 27.5 inch va fi disponibil publicului larg din luna iunie a acestui an. Cântărind 540 de grame și având o lățime de 21mm, jantele se vor împăca mai mult decât bine cu anvelopele late pentru downhill, însă prețul s-ar putea să ridice niște întrebări. O singură jantă costă 999$, de aceea este mai avantajoasă achiziția unui set complet de roți ENVE DH 27.5, cu butuci DT Swiss sau Chris King, pereche ce va fi vândută pentru 2.750$.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

four × 4 =