Eveniment – Liber la iarba

0

eveniment_liber_la_iarbaFreerider este partenerul evenimentului Liber La Iarba, un proiect Free Act Communications.
Recomandam evenimentul pentru toti cei care cauta distractia sambata 18 iulie incepand cu ora 12, in Cismigiu la Cetate. Gasesti muzica, performance & happening, bike trial, expozitie de arta contemporana, atelier de creatie Ad Hoc, atelier handmade si carti la liber.

Te asteapta o zi plina de cultura urbana ce se va incheia noaptea tarziu cu afterparty tematic la Fabrica, sustinut de Nigels , intr-o formula de jamset.

Vor mixa Mindhacker & Pantany, Killavolt, Anitzirc si DJ Sebastian Kayn.

Marius Vancea iti va provoca imaginatia cu un performance spectaculos pictand “la fata locului”o panza de 8 pe 2 metri.

Nona Serbanescu “va paste” pe peluza din fata cetatii o turma de oi reciclate in ceea ce se numeste Project Oaia.

Asociatia Fabrica de Peisaj a pregatit impreuna cu Facultatea de Hoticultură si Universitatea de Ştiinţe Agronomice şi Medicină Veterinară – Bucureşti doua proiecte de arhitectura peisagistica: GARDA si “Cismigiul in detaliu”, menite sa atraga atentia asupra pericolului de a pierde monumentele Cismigiului.

Fundatia Ratiu va ofera posibilitatea lecturii in aer liber alaturi de Biblioteca Metropolitana, iar fetele de la atelierele de handmade te vor invata cum sa iti faci singur/a cercei!

Momentul de suspans maxim este reprezentat de o demonstratie de bike trial oferita de FreeRider.ro.

Celor pentru care statul pe iarba nu e suficient, le-am pregatit un spatiu de interactivitate plastica in cadrul caruia se vor putea manifesta artistic

Cristi Seusan & Special Guests vor construi o instalatie, spatiu unde doritorii vor avea parte de o sedinta foto.

Finalul acestui demers il veti afla numai seara dupa ora 22.00 la Club Fabrica, ascultand muzica trupei Nigels, unde lucrarile publicului vor face parte dintr-un imens colaj, iar cei pozati isi pot vedea portretele.

Pentru surprize si premii, prezenta este obligatorie!

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ