Acum citesti
20 de biciclete Pegas gratuit și 50% reducere la Călătorie între Cer și Pământ

Asociația Transalpin Bike anunță că pentru ediția 2017 a cursei „underground” de la Târgu Ocna – Călătorie între Cer și Pământ care are loc pe 10 și 11 iunie, partenerul Biciclete Pegas pune gratuit la dispoziția concurenților 20 de mtb-uri Pegas care pot fi folosite în concurs, plus 20 de căști de protecție. Bicicletele sunt destinate celor care fie nu au bicicletă deloc, fie nu au bicicletă de concurs sau vor să testeze un Pegas. Mai mult, la final, dacă ai concurat pe un Pegas și decizi să o achiziționezi, primești o reducere de 25%.

În plus organizatorii oferă o reducere de 50% la taxa de înscriere pentru rezidenții din Târgu Ocna. Concurenții care au în buletin adresa de domiciliu în Târgu Ocna, vor primi discount 50% din valoarea taxei de înscriere, indiferent în ce perioadă va fi plătită, cel târziu la fața locului în ziua de concurs.

foto Dan Mazilu

„Prin aceste facilități dorim nu doar să organizăm un simplu concurs în Târgu Ocna ci să stimulăm folosirea bicicletei și în scop recreațional și sportiv, nu doar utilitar. Dorim să contribuim la dezvoltarea turismului și cicloturismului în zonă. Cum însă știm că o bicicletă de concurs nu este chiar la fel cu una pe care o folosești când te duci la magazin, încercăm să ajutăm cât mai mult comunitatea locală sa îa parte la concursul care are loc în orașul lor”, a declarat Raluca Drăgan, reprezentant Transalpin Bike.

Doritorii închirierii gratuite unui mtb Pegas trebuie să trimită cât mai repede, de preferat în cursul săptămânii 29 mai – 4 iunie, un email la echipa @at transalpinbike.ro

foto Cristian Vasile

Începând cu 2017 Călătorie între Cer și Pământ include și proba de trail run. Astfel, sâmbătă pe 10 iunie, va avea loc alergarea care oferă două trasee: cross 5 km și semimaraton 21 km, duminică fiind proba de mtb care se ține pe traseul de 15 km. Cursa de mtb durează două ore timp în care concurenții trebuie să pedaleze cât mai multe ture de 15 km.

foto Mihai Denes

Traseul de la Călătorie între Cer și Pământ este inedit și include aproape 7 km de tuneluri subterane. Restul traseului, până la 15 km pentru mtb și până la 21 km pentru alergare proba semimaraton, se desfășoară în outdoor peste dealuri, prin păduri de foioase și pin și pe poteci. Însă chiar și proba scurtă de alergare cross 5 km intră prin subteranele minei Trotuș. La final de traseu nu mai este deja o surpriză faptul că traseul trece inclusiv prin primăria din Târgu Ocna.

foto George David

Înscrierile la concurs se pot face doar online până miercuri 7 iunie ora 23:59. Plata se poate face și la fața locului sau prin transfer bancar.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

six + 12 =