Acum citesti
Asociația Siculus Alpin Club anunta MTB Maraton Miercurea Ciuc 2019

Asociația Siculus Alpin Club împreună cu Siculus Cycling Club, în colaborare cu Municipiul Miercurea Ciuc si Direcția Județeană pentru Sport și Tineret, co-organizator Federația Română de Ciclism anunţă ediţia 2019 a concursului MTB Maraton Miercurea Ciuc, care va avea loc pe 1 septembrie. Cursa oferă concurenţilor distanţele de 35 km şi 70 km. Traseul scurt are o diferenţă de nivel de 1000 m în timp traseul lung are o diferenţă de nivel de aproximativ 2000 m. Evenimentul are loc în Munţii Ciucului. Traseul de 70 km a fost ales să fie cursa Campionatului Național XCM 2019.

Startul are loc sub escorta Poliției Rutiere în centrul municipiului Miercurea Ciuc, Piața Libertății. De aici se va ajunge la poalele Munții Șumuleului de unde începe adevărata luptă cu înălțimile. Competiţia se desfăşoară conform regulamentelor FRC.

În paralel cu concursul dedicat amatorilor va avea loc şi Campionatul Național de MTB, proba maraton. „Suntem mândri că Federația Romănâ de Ciclism ne-a acordat șansa să organizăm un eveniment atât de important din calendarul competițional!”, spun organizatorii

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

three × four =