Au fost anunțate cele patru etape de Ciclocross în România

0

Pentru finalul de sezon competițional, au fost anunțate cele patru etape de ciclocros pentru 2018. Vor fi în număr de patru, desfășurate în patru județe din România: Arad, Sibiu, Hunedoara și Timiș.

Etape ciclocros 2018
  • Etapa 1 – Arad CX Cup; 27 octombrie 2018 > înscrieri aici
  • Etapa 2 – November Cross – Micăsasa, Sibiu; 11 noiembrie 2018 > înscrieri aici
  • Etapa 3 – Deva CX Cup; 25 noiembrie 2018
  • Etapa 4 – Lunca Timișului CX – Urseni, Timiș; 15 decembrie 2018 > înscrieri aici

Pentru etapele 1, 2 și 4 înscrierile sunt deschise. Cyclocross Nation League nu este afiliată Federației Române de Ciclism.

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentDureri cauzate de bicicletă: simptome și rezolvări
Articolul următorRefugiile din ținuturile îndepărtate ale Scoției
Îi place să spună că s-a născut pe bicicletă, însă în realitate s-a născut în București. Practic, se dă pe două roți din copilărie. Mai serios s-a apucat de ciclism din 1998 când, după ce și-a cumpărat primul MTB, s-a și dus la vârful Omu. Se mândrește că a fost primul care a făcut asta și până în ziua de azi așteaptă să-i confirme cineva... Lăsând gluma la o parte, Dan este unul din cei mai pasionați cicliști din România, la nivel de amatori. Rămânând tot timpul la un nivel constant al pasiunii, niciodată prea exagerat sau prea monoton, și-a angrenat întreaga familie care-i susține entuziasmul și pedalează alături de el. Tot timpul pe bicicletă, la concursuri, la teste, la evenimente de profil din țară și străinătate, explorând un nou traseu de cicloturism sau pur și simplu scriind despre acest subiect, Dan este în constantă legătură cu ultimele noutăți din domeniu, ultimele trenduri și ultimele tehnologii folosite la biciclete.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ