Acum citesti
Au pornit înscrierile la Metal Enduro 2017

Metal Enduro va avea loc la Reșița pe data de 14 și 15 octombrie. Pe lângă evenimentul de sine stătător, cursa reprezintă și etapa a 5a din Campionatul Național de Enduro. Așadar vom avea aici mai multe categorii de participare destinate profesioniștilor. În plus, există și categoria Hobby pentru cei fără licență FRC. Diferența dintre cele două secțiuni costă în împărțirea pe categorii de vârstă astfel: Feminin, Juniori, Masculin 19+ și Masters 29+ pentru sportivii cu licență și Hobby pentru toți ceilalți fără licență: masculin & feminin, toate vârstele. Totuși sportivii de la categoria Hobby trebuie să aibă asupra lor adeverință medicală care să ateste că sunt apți pentru efort și o asigurare valabilă în caz de accident.

Validarea înscrierii este realizată după achitarea taxei de înscriere de 70 lei, până la data de 12 octombrie 2017. Numărul maxim de participanți acceptați la start este de 120.

sursa foto: mtbcup.ro

Concursul se desfășoară într-un format tip raliu cu probe speciale cronometrate, în principal pe poteci care coboară, dar care au și mici zone de urcuș. Pentru 2017 evenimentul dispune de 8 probe speciale pe distanțe între 2 și 4 km, iar distanța totală, cu tot cu secțiunile de tranziție, este de aproximativ 70 km. Transferurile dintre probele speciale nu sunt cronometrate. Cu toate astea, există o limită de timp în intervalul căruia concurentul trebuie să termine transferul.

Înscrierile se fac aici.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

five + 2 =