Acum citesti
BikeXpert Racing Team anunță datele concursurilor din 2019

BikeXpert Racing Team a publicat datele concursurilor pe care le va organiza în 2019. Devenite deja tradiționale, cursele anunțate de club sunt cele organizate la Urlați, Pucioasa și București.

Maratonul Vinului – are loc pe 11 mai 2019, cu start și sosire în Urlați. Este un concurs de mtb maraton, destul de ușor și accesibil majorității cicliștilor, cu trei variante de traseu: de 18 km, 36 și 54 km. Suplimentar, se organizează și concursul pentru copii pe un traseu de 4 km.

BikeXpert Alpine Challenge – are loc pe 7 septembrie 2019, cu start și sosire în Pucioasa. Este un concurs de mtb maraton, destul de greu și accesibil în special cicliștilor cu antrenament mai bun. Se oferă două trasee, de 72 km și cel mai ușor, de 39 km, accesibil și celor cu antrenament mai redus. Și aici organizatorul oferă concursul copiilor, pe un traseu de 16 km.

Bucharest MTB Race – are loc pe 26 octombrie 2019 în București. Este un concurs de mtb cross country, de final de sezon, localizat în Delta Văcărești. În fiecare an organizatorii amenajzează un traseu cu o lungime de 6 km ce va fi parcurs de mai multe ori. Traseul dispune de zone naturale, care traversează delta, dar include și obstacole artificiale care condimentează evenimentul.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

two − 1 =