Acum citesti
Călătorie între Cer și Pământ 2018 anunță deschiderea înscrierilor

Călătorie între Cer și Pământ, unul dintre cele mai spectaculoase concursuri de mtb și alergare din România, anunță deschiderea înscrierilor. Evenimentul are lor la Târgu Ocna în zilele de 29 și 30 septembrie. Competiția este una extrem de specială întrucât traseul de concurs coborară și sub pământ, la -240m adâncime.

foto Cristian Vasile

Concursul se desfășoară de-a lungul a 2 zile: sâmbătă 29 septembrie are loc cursa de alergare și duminică 30 septembrie cursa de mtb. Pentru alergare organizatorii oferă trei distanțe: de 10, 21 și 42 km. Pentru mtb traseul, cu o lungime de aproximativ 15km, trebuie parcurs de cât mai multe ori timp de 2 ore.

foto Dan Mazilu

Cele două probe, de alergare și mtb, se desfășoară în cea mai mare parte pe același traseu, dar în zile diferite. Ambele parcurg pădurile, potecile și dealurile din jurul orașului, coborară pe tunelurile subterane ale minei și traversează inclusiv clădirea Primăriei atunci când traseul este în oraș.

Taxa de participare variază între 65 lei și 150 lei în funcție de perioada în care achiți. Dacă dorești să concurezi în ambele zile, la amândouă probele, primești o reducere de 15%.

 

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

9 + six =