Călătorie între Cer și Pământ 2018 anunță deschiderea înscrierilor

0

Călătorie între Cer și Pământ, unul dintre cele mai spectaculoase concursuri de mtb și alergare din România, anunță deschiderea înscrierilor. Evenimentul are lor la Târgu Ocna în zilele de 29 și 30 septembrie. Competiția este una extrem de specială întrucât traseul de concurs coborară și sub pământ, la -240m adâncime.

foto Cristian Vasile

Concursul se desfășoară de-a lungul a 2 zile: sâmbătă 29 septembrie are loc cursa de alergare și duminică 30 septembrie cursa de mtb. Pentru alergare organizatorii oferă trei distanțe: de 10, 21 și 42 km. Pentru mtb traseul, cu o lungime de aproximativ 15km, trebuie parcurs de cât mai multe ori timp de 2 ore.

foto Dan Mazilu

Cele două probe, de alergare și mtb, se desfășoară în cea mai mare parte pe același traseu, dar în zile diferite. Ambele parcurg pădurile, potecile și dealurile din jurul orașului, coborară pe tunelurile subterane ale minei și traversează inclusiv clădirea Primăriei atunci când traseul este în oraș.

Taxa de participare variază între 65 lei și 150 lei în funcție de perioada în care achiți. Dacă dorești să concurezi în ambele zile, la amândouă probele, primești o reducere de 15%.

 

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentGarmin Edge 130 (2018)
Articolul următorMerida Global Launch 2018, Germania
Îi place să spună că s-a născut pe bicicletă, însă în realitate s-a născut în București. Practic, se dă pe două roți din copilărie. Mai serios s-a apucat de ciclism din 1998 când, după ce și-a cumpărat primul MTB, s-a și dus la vârful Omu. Se mândrește că a fost primul care a făcut asta și până în ziua de azi așteaptă să-i confirme cineva... Lăsând gluma la o parte, Dan este unul din cei mai pasionați cicliști din România, la nivel de amatori. Rămânând tot timpul la un nivel constant al pasiunii, niciodată prea exagerat sau prea monoton, și-a angrenat întreaga familie care-i susține entuziasmul și pedalează alături de el. Tot timpul pe bicicletă, la concursuri, la teste, la evenimente de profil din țară și străinătate, explorând un nou traseu de cicloturism sau pur și simplu scriind despre acest subiect, Dan este în constantă legătură cu ultimele noutăți din domeniu, ultimele trenduri și ultimele tehnologii folosite la biciclete.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ