Acum citesti
Călătorie între Cer şi Pământ anunţă data ediţiei 2018

Asociaţia Sportivă Transalpin Bike anunţă a 6a ediţie pentru concursul de mtb şi trail run Călătorie între Cer şi Pământ. Evenimentul este cel al cărui traseu coboară inclusiv în mina de sare de la Târgu Ocna, coborând sub pământ la peste 200 m adâncime. Ediţia 2018 va avea loc pe data 29 şi 30 septembrie: 29 trail run, 30 mtb.

foto Adrian Crapciu

Traseul este spectaculos. La suprafaţă include urcări destul de dificile, pe dealurile din jurul oraşului Târgu Ocna, coborârile fiind când lungi şi epice când rapide şi tehnice. În subteran traseul coboară până la adâncimea de -240m. Crepusculul de aici te obligă să foloseşti lanterna pe întreaga lungime a traseului.

foto Dan Mazilu

Pentru ziua de sâmbătă 29 septembrie, organizatorul pregăteşte trei distanţe de concurs pentru proba de trail run: 42 km, 21 km şi 10 km. Pentru ziua de duminică 30 septembrie, binecunoscuta probă de mtb are aceeaşi regulă: timp de 120 minute concurenţii vor pedala de cât mai multe ori traseul cu o lungime totală de 15 km, împărţiţi aproape egal între suprafaţă şi subteran.

Vezi Comentarii (3)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

five + 2 =