Călătorie între Cer şi Pământ anunţă data ediţiei 2018

3

Asociaţia Sportivă Transalpin Bike anunţă a 6a ediţie pentru concursul de mtb şi trail run Călătorie între Cer şi Pământ. Evenimentul este cel al cărui traseu coboară inclusiv în mina de sare de la Târgu Ocna, coborând sub pământ la peste 200 m adâncime. Ediţia 2018 va avea loc pe data 29 şi 30 septembrie: 29 trail run, 30 mtb.

foto Adrian Crapciu

Traseul este spectaculos. La suprafaţă include urcări destul de dificile, pe dealurile din jurul oraşului Târgu Ocna, coborârile fiind când lungi şi epice când rapide şi tehnice. În subteran traseul coboară până la adâncimea de -240m. Crepusculul de aici te obligă să foloseşti lanterna pe întreaga lungime a traseului.

foto Dan Mazilu

Pentru ziua de sâmbătă 29 septembrie, organizatorul pregăteşte trei distanţe de concurs pentru proba de trail run: 42 km, 21 km şi 10 km. Pentru ziua de duminică 30 septembrie, binecunoscuta probă de mtb are aceeaşi regulă: timp de 120 minute concurenţii vor pedala de cât mai multe ori traseul cu o lungime totală de 15 km, împărţiţi aproape egal între suprafaţă şi subteran.

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentNoul Cannondale SystemSix promite să fie cea mai rapidă cursieră UCI
Articolul următorPariul – Turul Ciclist al Sibiului 2018
Îi place să spună că s-a născut pe bicicletă, însă în realitate s-a născut în București. Practic, se dă pe două roți din copilărie. Mai serios s-a apucat de ciclism din 1998 când, după ce și-a cumpărat primul MTB, s-a și dus la vârful Omu. Se mândrește că a fost primul care a făcut asta și până în ziua de azi așteaptă să-i confirme cineva... Lăsând gluma la o parte, Dan este unul din cei mai pasionați cicliști din România, la nivel de amatori. Rămânând tot timpul la un nivel constant al pasiunii, niciodată prea exagerat sau prea monoton, și-a angrenat întreaga familie care-i susține entuziasmul și pedalează alături de el. Tot timpul pe bicicletă, la concursuri, la teste, la evenimente de profil din țară și străinătate, explorând un nou traseu de cicloturism sau pur și simplu scriind despre acest subiect, Dan este în constantă legătură cu ultimele noutăți din domeniu, ultimele trenduri și ultimele tehnologii folosite la biciclete.

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ