Acum citesti
Carpathian Man anunță amânarea cursei Bike 4Mountains 2018

Carpathian Man anunță amânarea concursului mtb pe etape Bike 4Mountains 2018 pentru data de 5-8 iulie. Datorită prognozei meteo nefavorabile, organizatorii sunt nevoiți să schimbe data ediției de anul acesta.

De la organizator:

“Prognoza meteo pentru acest sfarsit de saptamana, dedicat Bike 4Mountains este din nou potrivnica. Vremea foarte ploioasa, riscul crescut de furtuna cu descarcari electrice pentru toate cele patru zile, faptul ca mare parte din traseele etapelor 1, 2 si 4 sunt in gol alpin si chiar la altitudini peste 2000m, ne-au pus in situatia de a amana cursa pentru perioada 05-08 iulie 2018.

foto Viorel Micu

Daca sunteti asa cum credem noi, (dovada faptul ca ati revenit sau vreti sa incercati experienta 4Munti), si cum marea majoritate dintre voi stiu, Bike 4Mountains este un moment de bucurie, de explorare pe bicicleta a celor 4 munti, Iezer-Papusa, Leaota, Piatra Craiului si Bucegi, suntem convinsi ca veti intelege motivele acestei hotarari. Reprogramarea implica si pentru noi, modificari, multa rabdare si noi eforturi, pe care stim sigur ca le vom face!”

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

5 × two =