Acum citesti
Cicloturism la Potlogi

Outhentic Cycling Romania împreună cu Asociația ROI anunță organizarea unei noi ture de cicloturism pentru ziua de marți 15 august, pe traseul Bolintin-Vale – Potlogi (jud. Giurgiu și Dâmbovița).

De la organizator:

Vă propunem un nou eveniment cicloturistic extrem de interesant pe traseul Bolintin-Vale – Potlogi, în ziua de marți, 15 august. Va fi o bună ocazie pentru a ne bucura din nou de relaxare, voie bună și mișcare pentru minte și corp.

Sursa: aroi.ro

Traseul măsoară aproximativ 65 km pe drumuri de asfalt și pietruite, cu o mică diferență de nivel (doar 60m).

În programul zilei ne vom putea bucura de următoarele:
– opriri și degustări de produse delicioase pregătite de localnici la câteva dintre check pointurile noastre (vă mai amintiți de ospățul din Clejani, nu?)
– vizită la Ferma La Tzara
– moment special pregătit la Corbii Mari
– vizită la Palatul Brâncovenesc din Potlogi
– participarea la Ziua comunei Potlogi – târg tradițional
– vizită la Conacul din Florești

Punctul de start și finișul vor fi la sediul OMV Petrom din Bolintin-Vale, marți 15 august. Ora de întâlnire este 8:00, iar după înscrieri vom da startul la ora 9:00.

Oricine este invitat să participe în limita a 150 de locuri, având vârsta minimă de 14 ani. Înscrierile se fac online până sâmbătă, 12 august ora 18:00, completând acest formular.

Pentru rezervare este nevoie să se achite o taxă de participare în valoare de 30 lei până la 12 august 2017. Copiii pot participa gratuit. Cei care doresc să închirieze bicicletă și cască de protecție o pot face achitând suma de 90 lei (în limita a 5 biciclete). Contul bancar în care se pot achita sumele este RO55BACX0000000968487000 pentru Asociația ROI. Vă rugăm să menționați la detaliile de plată cuvântul „Potlogi”.

Evenimentul este organizat de Outhentic Cycling Romania împreună cu Asociația ROI și finanțat de OMV Petrom. Parteneri: Aqua Carpatica, Centrul de Informare Turistică Potlogi, primăriile comunelor Potlogi, Corbii Mari, Vânătorii Mici, Florești Stoenești, Găiseni, orașul Bolintin-Vale.

Informatii suplimentare gasiti pe pagina de Facebook a evenimentului.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

3 × two =