Ciucaş Enduro anunţă ediţia 2019 într-un nou format

0

După o pauză de 1 an Ciucaş Enduro revine în 2019 într-un nou format şi va avea loc sâmbătă 10 august. Astfel, anul acesta participanţii vor concura în echipe de doi, înscrierea făcându-se la categoriile Masculin, Feminin sau Mixt. Cronometrare se va face în continuare, dar nu vor exista premii. Înscrierile au început şi pot fi făcute folosind acest formular.

De la organizator:

„Pentru că suntem nostalgici după primele ediții și motivele care ne-au adus laolaltă, am hotărât să ne detașăm de latura competițională și să ne concentrăm pe ce credem că e mai important: timp de calitate petrecut împreună, în natură și dat cu bicicleta pe poteci faine.”

Echipa de doi va lua startul împreună la fiecare probă specială, iar la final vor trebui să treacă linia de sosire tot împreună. Organizatorii lucrează la amenajarea şi reamenajarea traseelor, iar până în august starea acestora ar trebui să fie optimă pentru concurs:

„PS1 de anul acesta, coborarea din muchia Bratocea inspre Poiana Zanoaga, este nepracticabila in momentul de fata din cauza doboraturilor, intentionam sa o curatam la finalul lunii iulie.

PS2, coborarea din Saua Tigailor pana in Saua Teslei este curatata in cea mai mare parte, cu exceptia unor doboraturi in zona de grohotis, care urmeaza sa fie degajate de prietenii nostri de la Salvamont Sacele.

PS 3, coborarea din Poaiana Teslei pana in Babarunca este curatata integral.
Atentie la linia traseului care in partea finala serpuieste pe langa traseul turistic.”

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentFete care se dau – Interviu Denisa Anghelina, câștigătoarea CNE 2018
Articolul următorTest – Romet Grom 6S
Îi place să spună că s-a născut pe bicicletă, însă în realitate s-a născut în București. Practic, se dă pe două roți din copilărie. Mai serios s-a apucat de ciclism din 1998 când, după ce și-a cumpărat primul MTB, s-a și dus la vârful Omu. Se mândrește că a fost primul care a făcut asta și până în ziua de azi așteaptă să-i confirme cineva... Lăsând gluma la o parte, Dan este unul din cei mai pasionați cicliști din România, la nivel de amatori. Rămânând tot timpul la un nivel constant al pasiunii, niciodată prea exagerat sau prea monoton, și-a angrenat întreaga familie care-i susține entuziasmul și pedalează alături de el. Tot timpul pe bicicletă, la concursuri, la teste, la evenimente de profil din țară și străinătate, explorând un nou traseu de cicloturism sau pur și simplu scriind despre acest subiect, Dan este în constantă legătură cu ultimele noutăți din domeniu, ultimele trenduri și ultimele tehnologii folosite la biciclete.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ