Acum citesti
Eşti invitat/ă la Mămici pe Biciclete – Prima ediție

Suntem bucuroşi să vă prezentăm un nou proiect adresat de data asta mămicilor. S-a împământenit ideea că ciclismul este (doar) pentru bărbaţi, dar adevărul este că vedem din ce în ce mai multe doamne, domnişoare şi mămici prin oraş, pe bicicleta cu treabă sau la plimbare, dar şi la concursuri. De fapt spuneam într-o postare pe Facebook că fetele pe bicicletă prin oraş sunt barometrul perfect al civilizaţiei unei urbe. Cu cât mai multe bicicliste pedalează prin oraş cu atât mai mult înseamnă că traficul este mai civilizat şi mentalitatea mai puţin primitivă. Nu de alta însă reprezentantele sexului frumos sunt foarte sensibile la lucrul ăsta şi sesizează imediat dacă ceva este în regula sau nu.

mamici pe biciclete 2015Parada Mămici pe Biciclete aduce împreună mamele din București care consideră că bicicleta este mai mult decât un mijloc de transport sau de agrement, devenind un mobil de educație sustenabilă pentru copiii lor. Invitate sunt mame în devenire (gravide), mămici cu copii în marsupiu, mame alături de copii pe triciclete și biciclete cu sau fără roți ajutătoare, dar și tătici, bunici, unchi, mătuși, bone, frați și surori, împreună cu copiii de care au grijă.

Evenimentul Mămici pe Biciclete este menită să educe copiii și tineri părinți cu privire la importanța folosirii bicicletei pentru o viață sănătoasă, dar și să sensibilizeze opinia publică și autoritățile locale cu privire la statutul bicicliștilor urbani și ai infrastructurii dedicate.

Locul de întâlnire este Parcul Herăstrău – intrarea Charles de Gaulle pe data de 26 septembrie 2015 la ora 14.

Finalul evenimentului va fi la Cafeneaua Tete-a-tete din Parcul Herăstrău. Traseu: Intrarea Charles de Gaulle, Arcul de Triumf, Aleea Michael Jackson, B-dul Beijing, B-dul Aviatorilor, Intrarea Charles de Gaulle, Cafeneaua Tete-a-tete.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

9 − one =