FRC anunță calendarul pentru Cupa Națională de XCO și XCM 2018 și Cupa Națională de MTB Copii

0

Pentru 2018 Cupa Națională a României la Mountain Bike Cross Country Olimpic și Cross Country Maraton aduce câteva etape noi. La cross country, cursele alese să găzduiască evenimentele de Cupă sunt reprezentate de concursurile înscrise în calendarul UCI. Se dorește astfel ca valoarea concursurilor să crească, iar concurența la fel, prin participarea mai multor cicliști străini.

Explorer MTB Challenge a fost integrată în calendarul Cupei de XCM. În acest fel concursurile merg și spre Dobrogea, o regiune considerată la fel de bună pentru mtb.

  1. 28 aprilie – Avrig MTB Race. Avrig, Sibiu
  2. 20 mai – Banca Transilvania MTB Maraton. Cluj Napoca, Cluj
  3. 24 iunie – Vidraru Bike Challenge. Arefu, Arges
  4. 25 august – Explorer MTB Challenge. Luncavita, Tulcea
  5. 7 octombrie – Trofeul Comitatului Hunedoara. Deva, Hunedoara
  6. 8 septembrie – Campionatul National – Pucioasa

FRC a lansat în premieră și Cupa Națională de Mountain Bike pentru Copii. Evenimentul își propune să srângă cât mai multi copii la linia de start în speranța dezvoltării unei pepiniere pentru viitorul ciclism de performanță. Detalii despre etape și locații încă nu au fost făcute publice.

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentPrimul ajutor pe munte: interviu cu Claudiu Codoiu
Articolul următorMediaș Bike Marathon anunță data pentru ediția 2018
Îi place să spună că s-a născut pe bicicletă, însă în realitate s-a născut în București. Practic, se dă pe două roți din copilărie. Mai serios s-a apucat de ciclism din 1998 când, după ce și-a cumpărat primul MTB, s-a și dus la vârful Omu. Se mândrește că a fost primul care a făcut asta și până în ziua de azi așteaptă să-i confirme cineva... Lăsând gluma la o parte, Dan este unul din cei mai pasionați cicliști din România, la nivel de amatori. Rămânând tot timpul la un nivel constant al pasiunii, niciodată prea exagerat sau prea monoton, și-a angrenat întreaga familie care-i susține entuziasmul și pedalează alături de el. Tot timpul pe bicicletă, la concursuri, la teste, la evenimente de profil din țară și străinătate, explorând un nou traseu de cicloturism sau pur și simplu scriind despre acest subiect, Dan este în constantă legătură cu ultimele noutăți din domeniu, ultimele trenduri și ultimele tehnologii folosite la biciclete.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ