Go4Fun anunță o nouă ediție Sinaia pe bicicletă

0

Asociația Go4Fun în parteneriat cu Primăria Sinaia, anunță a 5a ediție a evenimentului “Sinaia pe bicicletă”. Sâmbătă și duminică 24, 25 august 2019, bicicliștii sunt invitați la Sinaia pentru a vizita orașul și traseele din jur pe bicicletă. Participarea este gratuită.

De la organizator:

Vom petrece împreună două zile frumoase pe bicicletă, parcurgand trasee inedite, de dificultate usoara spre medie, în Sinaia, valorificând toate avantajele oferite de cel mai elegant oraș de munte din România,

Înscriere gratuită se face aici sau apăsând butonul Tickets de la evenimentul Facebook.

Programul evenimentului:

Sambata 24.08.2019:
Traseu cicloturistic.
Start ora 10.00 din curtea Primariei Sinaia – urcare pe traseul: Parcul Ghica – Manastire Sinaia – Cabana Schiorilor – Telegondola Sinaia.
Urcare cu bicicletele cu telegondola pana la Cota 1400. De acolo urcare fara biciclete la Cota 2000. Vizita platou 45 minute.
Regrupare la 1400. De acolo coborare pe drumul Cotei pana la Calea Codrului.
Off-road pe Calea Codrului si apoi pe Calea Moroieni si retur la Primaria Sinaia.

Duminica: 25.08.2019.
Traseu cultural.
Plecare la ora 10.00 de la Primaria Sinaia pana la Casa N. Iorga. – Aosta -Calea Codrului-Str. Piatra Arsă-Str. Coștilei-Str. Soimului-Str. Theodor Aman-Str. Mihail – Kogalniceanu-Str. Cuza Vodă-Bd. Carol I- Parcul Ghica – Manastire Sinaia – Castelul Peles/Castelul Pelisor.
OPRIRE 1: Casa Nicolae Iorga, construita in 1918
OPRIRE 2 : Vila Constantin Pandele – Uniunea Arhitectilor din Romania, construita la inceputul secolului XX
OPRIRE 3 : Casa fosta de Cultura oraseneasca – sfarsitul secolului XIX
OPRIRE 4 : Vila Alina Stirbey, azi Muzeul Orasului Sinaia, construita in 1875 – cu vizita inclusa
OPRIRE 5: Vila Emil Costinescu, construita in 1892
OPRIRE 6: Cazino Sinaia – cu vizita
OPRIRE 7: Manastirea Sinaia – vizita curte
OPRIRE 8: Curtea Castelului Peles
OPRIRE 9: Castelul Pelisor – cu vizita inclusa.

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentSanta Cruz a reproiectat modelul Tallboy pentru trail
Articolul următorFasst Flexx MTB este ghidonul de mtb cu suspensie reglabilă din elastomer
Îi place să spună că s-a născut pe bicicletă, însă în realitate s-a născut în București. Practic, se dă pe două roți din copilărie. Mai serios s-a apucat de ciclism din 1998 când, după ce și-a cumpărat primul MTB, s-a și dus la vârful Omu. Se mândrește că a fost primul care a făcut asta și până în ziua de azi așteaptă să-i confirme cineva... Lăsând gluma la o parte, Dan este unul din cei mai pasionați cicliști din România, la nivel de amatori. Rămânând tot timpul la un nivel constant al pasiunii, niciodată prea exagerat sau prea monoton, și-a angrenat întreaga familie care-i susține entuziasmul și pedalează alături de el. Tot timpul pe bicicletă, la concursuri, la teste, la evenimente de profil din țară și străinătate, explorând un nou traseu de cicloturism sau pur și simplu scriind despre acest subiect, Dan este în constantă legătură cu ultimele noutăți din domeniu, ultimele trenduri și ultimele tehnologii folosite la biciclete.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ