Hăgieni XC – Ograda Veseliei 2019 anunţă startul înscrierilor!

0

A 3a ediţie a cursei Hagieni XC – Ograda Veseliei 2019 va avea loc sâmbătă 29 iunie. Startul concursului se află în satul Arsa, la 12 km de Mangalia. Cronometrarea concurenţilor se va face cu cip, iar traseele vor avea lungimea de 26 km pentru adulţi şi 3 km pentru copii vârstele 7-9 ani, respective 6 km pentru 10-13 ani.

Startul şi finişul concursului se află în incinta fermei Ograda Veseliei. Locaţia este propice şi pentru camping, asa că se poate rămâne peste noapte. După cursă organizatorii vă aşteaptă la o petrecere de zile mari cu muzică şi foc de tabară.

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentNoul Canyon Grand Canyon 2019 a fost prezentat
Articolul următor3 iunie – Ziua Internațională a iubitorilor de biciclete din întreaga lume
Îi place să spună că s-a născut pe bicicletă, însă în realitate s-a născut în București. Practic, se dă pe două roți din copilărie. Mai serios s-a apucat de ciclism din 1998 când, după ce și-a cumpărat primul MTB, s-a și dus la vârful Omu. Se mândrește că a fost primul care a făcut asta și până în ziua de azi așteaptă să-i confirme cineva... Lăsând gluma la o parte, Dan este unul din cei mai pasionați cicliști din România, la nivel de amatori. Rămânând tot timpul la un nivel constant al pasiunii, niciodată prea exagerat sau prea monoton, și-a angrenat întreaga familie care-i susține entuziasmul și pedalează alături de el. Tot timpul pe bicicletă, la concursuri, la teste, la evenimente de profil din țară și străinătate, explorând un nou traseu de cicloturism sau pur și simplu scriind despre acest subiect, Dan este în constantă legătură cu ultimele noutăți din domeniu, ultimele trenduri și ultimele tehnologii folosite la biciclete.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ