Acum citesti
În weekend Sinaia a fost pe bicicletă!

Cicloturismul la nivel liniştit creşte de la o lună la alta. Din ce în ce mai mulţi oameni „obişnuiţi” se urcă pe bicicletele pe care le au şi ies la o tură uşoară organizată într-un loc uşor accesibil. Am văzut astfel de evenimente din ce în ce mai des organizate în ultima vreme, iar cea mai recentă s-a desfăşurat la Sinaia fiind organizată de Asociaţia Adevăraţii Veloprieteni.

sinaia pe bicicleta 2015 17Pe 15 şi 16 august „Sinaia pe bicicletă 2015” a însemnat biciclişti cu vârste de la 5 la 75 de ani care au plecat într-o excursie de explorare a oraşului Sinaia pentru a descoperi obiective arhitecturale, culturale şi turistice precum Muzeul oraşului Sinaia, Centrul Cultural Carmen Sylva, Castelul Peleş, Castelul Pelişor, Cazinoul Sinaia şi nu în ultimul rând Muzeul Naţional George Enescu. Aşadar tura de bicicletă nu a fost doar una sportivă ci şi culturală participanţii împuşcând doi iepuri dintr-o dată. În fiecare din cele două zile ale weekendului au pedalat în jur de 100 de biciclişti pe străzile mai mici sau mai mari ale oraşului de la poalele Bucegilor

Adevăraţii Veloprieteni nu sunt însă la primul lor eveniment de acest gen ei având în portofoliu peste 600 de astfel de ture tematice organizate atât în România cât şi în alte ţări. Dacă doreşti să fii la curent cu evenimentele organizate de Adevăraţii Veloprieteni alătura-te grupului lor pe Facebook.

Evenimentul „Sinaia pe bicicleta” a fost organizat de Asociaţia Adevăraţii Veloprieteni, Primăria Sinaia şi SkirtBike. Susţinerea a venit din partea BCR, URGO.ro, Corint Junior, Spokes, Lıfeıshard, FreeriderPunctRo, BikeXpert, ROVELO biciclete, Foto4Ever şi BucureştiFM.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

7 − one =