Acum citesti
Înscrierile la Mitas 4 Islands 2018 au fost deschise

Cel mai accesibil și “la îndemână” maraton mtb pe etape din afara țării, Mitas 4 Islands din Croația, anunță deschiderea înscrierilor pentru ediția de anul viitor. Concursul are 4 etape, se desfășoară în echipe de 2 cicliști și va avea loc în perioada 11-14 aprilie 2018. Cele 4 etape au loc pe 4 insule din Croatia – Krk, Rab, Cres și Lošinj.

Înscrierile la concurs sunt de 3 feluri și au 3 prețuri diferite:

  • Race Only – dacă preferi doar să concurezi și să fi pe cont propriu cu cazarea, masa și deplasarea între etape (adică între insule). Costul este de 298 euro / persoană.
  • Race & Hotel – acest pachet este adresat celor care vor „all inclusive”. În acest pachet este inclusă taxa de participare, cazarea la hotel, transferul tău între etape, al bicicletei și bagajelor. În acest pachet sunt incluse 5 nopți de cazare: două pe insula Krk, una pe insula Rab și două pe insula Lošinj. Costul este de 649 euro / persoană.
  • Race & Boat – acest pachet oferă experiența veritabilă mediteraneană întrucât cazarea se face pe vapor, mai precis pe un vaporaș mai rustic. Este mai convenabil și mai pitoresc întrucât nu mai este nevoie să faci transferurile între insule și hoteluri. Vaporașul te duce acolo unde trebuie fără să-ți mai faci și desfaci bagajele în fiecare zi. Costul pachetului este de 699 euro / persoană pentru servicii Standard sau 899 euro / persoană pentru servicii Premium.

Primii 50 de înscriși vor primi o reducere de 50 euro.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

20 − fifteen =