Acum citesti
Juniorii vor pedala din nou la Brăila!

Asociaţia Bike Works organizează ediţia a IV-a a concursului de îndemânare pe bicicletă pentru copii, „Juniorii Pedalează” în municipiul Brăila.

Pe 27 septembrie, în parcarea centrului comercial Brăila Mall, începând cu ora 9.00, copiii, cu vârstele cuprinse între 6 şi 14 ani, sunt aşteptaţi să-şi demonstreze îndemânarea pe bicicletă, în cadrul competiţiei devenită deja tradiţională – Juniorii Pedalează. Pentru aceasta, organizatorii au deschis inscrierile pe site-ul oficial al concursului, juniorii.bikeworks.ro.

Juniorii Pedaleaza brailaÎn funcţie de vârstă, cei mici vor avea avea de parcurs pe bicicletă, un traseu care va cuprinde mai multe tipuri de obstacole – de la treceri printre jaloane, la traversarea unei scânduri înguste sau mutarea unui recipient cu apă de la un punct fix la altul, s.a.m.d. La final, copiii vor fi răsplătiţi cu diplome, trofee, medalii şi produse oferite de sponsori.

Asociaţia Bike Works promovează mersul în siguranţă pe bicicletă şi de aceea trebuie să ştiţi că micuţii nu vor putea intra în concurs dacă nu poartă căşti de protecţie. În acelaşi timp, evenimentul se va desfăşura pe un circuit inchis, zona de concurs de la centrul comercial fiind izolată faţă de maşini şi marcat corespunzător.

„Cotinuăm să facem ce ne-am propus încă din statut, promovarea mersului pe bicicletă sub toate formele lui, iar concursurile pentru copii sunt unul din pilonii acestei promovări, ele stimulând pasiunea pentru ciclism de la vârste fragede. Vă aşteptăm să veniţi cu copiii în număr cât mai mare şi vă garantez că ulterior vor dori să inveţe sa pedaleze mai bine, mai corect”, a declarat Silviu Negoiţă, preşedintele Asociaţiei Bike Works.

Toate detaliile concursului, de la regulament până la înscrieri, se regăsesc pe site-ul de concurs, juniorii.bikeworks.ro.

Noua ediţie a concursului de îndemânare pe bicicletă pentru copii „Juniorii pedalează”, este organizată de Asociaţia Bike Works în parteneriat cu Brăila Mall, Top Media, Hangarul şi Dorin Bălănescu. Sponsori sunt: Carrefour, Daily Open House, Maus Bike şi Sprint Bike, lista fiind deschisă pentru cei care doresc să susţină acest eveniment. Parteneri media ai concursului sunt Rock Fm, Freerider.ro şi BikeTime.ro, şi aici lista este deshisă pentru instituţiile media interesate să ne ajute în promovarea concursului.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

6 + twelve =