Acum citesti
Macin Mountain Fun 2017

Organizatorul Măcin Mountain Fun ne-a trimis o invitație la concurs pe care v-o oferim și vouă mai departe. Iată ce na-a transmis:

Nu-i concurs pentru fitzosi, ci motiv de distractie pentru amatorii de noi, cei care „umplem randurile” la start doar ca sa scapam de monotonia vesnicului peisaj citadin si pentru ca ne place sa ne incumetam la orice se termina cu putina distractie si transpiratie.

Asa ca pentru voi am pregatit un traseu nici prea-prea, nici foarte-foarte intr-o locatie verde, dar departe de zgomot si oras, cu mancare, muzica si distractie ce se va prelungi in noapte si chiar si a doua zi. Desi suntem „mistocari” de fel si nu competitia in sine ne determina sa facem evenimentul, il luam in serios si incercam de la an la an sa va facem sa plecati din zona obositi, dar cu bateriile psihice mai incarcate decat in anul precedent…

Daca nu premiile (desi exista si ele) sau faima te indeamna sa te inscrii, poate o va face vinul zonei, focul de tabara, pachetul de inscriere frumos garnisit si nu in ultimul rand, oamenii frumosi din comunitatile de biciclisti si alergare care vor fi acolo! Si chiar si „kinder-ul” va primi o portie strasnica de distractie marca Bike Works, a doua zi, spre a avea timp de antrenament intens pe traseul ce inconjoara batranii munti dobrogeni.

Sa ne punem adidasii in picioare si sa nu mai stam pe ganduri, caci s-apropie cu pasi repezi! Fie pe bicla, in alergare sau doar ca simplu privitor, te asteptam acolo sa ai parte de experiente faine alaturi de noi si de alti entuziasti ai aventurilor in Macin. Asa ca, cu mic, cu mare, sa luam muntele la-naintare! Pentru inscriere si detalii, nu ezitati sa vizitati site-ul nostru.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

2 × 1 =