Măcin Mountain Fun 2018 anunță categoria eBike!

0

Organizatorii concursului de mtb maraton Măcin Mountain Fun, care va avea loc în perioada 9-10 iunie, anunță introducerea categoriei speciale pentru mtb-urile electrice. Categoria va beneficia de clasament separat și va avea loc doar dacă la start se prezintă minim 5 concurenți pe biciclete electrice.

În ciuda mitului care înconjoară bicicletele electrice, acestea nu se mișcă singure asemenea unei motociclete. Vei avansa doar dacă și tu pedalezi, însă o vei face mai repede și cu mai puțin efort.

Foto Isac Paddock – ebike-mtb.com

Pe de altă parte, participarea la un concurs pe o electrică poate fi chiar mai dificilă decât concurând pe o bicicletă normală. Asta pentru că trebuie să fii atent nu daor la nivelul energiei tale ci și la nivelul bateriei bicicletei. Nu ar fi deloc amuzant să rămâi fără acumulator la mijlocul concursului. Așadar, concurând cu o astfel de bicicletă, nu trebuie să te lăcomești, apelând la asistență electrică tot timpul și la nivel maxim ci doar atunci când este nevoie cu adevărat.

Pentru un plus de diversitate la acest concurs, organizatorii vă încurajează să vă înscrieți la categoria “eBike”. Dacă are loc, va fi o premieră în România.

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentMitas 4 Islands pregătește ediția 2019 cu patru noi suprize!
Articolul următorCâmpina Open MTB 2018 anunță traseu nou
Îi place să spună că s-a născut pe bicicletă, însă în realitate s-a născut în București. Practic, se dă pe două roți din copilărie. Mai serios s-a apucat de ciclism din 1998 când, după ce și-a cumpărat primul MTB, s-a și dus la vârful Omu. Se mândrește că a fost primul care a făcut asta și până în ziua de azi așteaptă să-i confirme cineva... Lăsând gluma la o parte, Dan este unul din cei mai pasionați cicliști din România, la nivel de amatori. Rămânând tot timpul la un nivel constant al pasiunii, niciodată prea exagerat sau prea monoton, și-a angrenat întreaga familie care-i susține entuziasmul și pedalează alături de el. Tot timpul pe bicicletă, la concursuri, la teste, la evenimente de profil din țară și străinătate, explorând un nou traseu de cicloturism sau pur și simplu scriind despre acest subiect, Dan este în constantă legătură cu ultimele noutăți din domeniu, ultimele trenduri și ultimele tehnologii folosite la biciclete.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ