Acum citesti
Măcin Mountain Fun 2018 anunță categoria eBike!

Organizatorii concursului de mtb maraton Măcin Mountain Fun, care va avea loc în perioada 9-10 iunie, anunță introducerea categoriei speciale pentru mtb-urile electrice. Categoria va beneficia de clasament separat și va avea loc doar dacă la start se prezintă minim 5 concurenți pe biciclete electrice.

În ciuda mitului care înconjoară bicicletele electrice, acestea nu se mișcă singure asemenea unei motociclete. Vei avansa doar dacă și tu pedalezi, însă o vei face mai repede și cu mai puțin efort.

Foto Isac Paddock – ebike-mtb.com

Pe de altă parte, participarea la un concurs pe o electrică poate fi chiar mai dificilă decât concurând pe o bicicletă normală. Asta pentru că trebuie să fii atent nu daor la nivelul energiei tale ci și la nivelul bateriei bicicletei. Nu ar fi deloc amuzant să rămâi fără acumulator la mijlocul concursului. Așadar, concurând cu o astfel de bicicletă, nu trebuie să te lăcomești, apelând la asistență electrică tot timpul și la nivel maxim ci doar atunci când este nevoie cu adevărat.

Pentru un plus de diversitate la acest concurs, organizatorii vă încurajează să vă înscrieți la categoria “eBike”. Dacă are loc, va fi o premieră în România.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

7 − 3 =