Maratonul Vinului – MARVIN anunță deschiderea înscrierilor ediției 2019

0

Maratonul Vinului, concursul de mtb cu startul în orașul Urlați, are loc anul acesta pe data de 11 mai 2019. Evenimentul oferă concurenților mai multe distanțe de concurs pentru a se potrivi cu fiecare nivel de antrenament, mai precis 4 km pentru copii, 18 km traseul scurt, 31 km traseul clasic și 51 km traseul lung.

foto Traian Olinici

Organizatorii ne-au transmis și faptul că doresc să reactiveze în 2019, traseele clasice, mai precis cele de 31 și 51 km, la 6 ani după ce nu au mai fost folosite.

Înscrierile se pot face aici.

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentGenesis lansează colecția de cursiere de oțel pentru 2020
Articolul următorÎntre Hotare – munții Rodnei
Îi place să spună că s-a născut pe bicicletă, însă în realitate s-a născut în București. Practic, se dă pe două roți din copilărie. Mai serios s-a apucat de ciclism din 1998 când, după ce și-a cumpărat primul MTB, s-a și dus la vârful Omu. Se mândrește că a fost primul care a făcut asta și până în ziua de azi așteaptă să-i confirme cineva... Lăsând gluma la o parte, Dan este unul din cei mai pasionați cicliști din România, la nivel de amatori. Rămânând tot timpul la un nivel constant al pasiunii, niciodată prea exagerat sau prea monoton, și-a angrenat întreaga familie care-i susține entuziasmul și pedalează alături de el. Tot timpul pe bicicletă, la concursuri, la teste, la evenimente de profil din țară și străinătate, explorând un nou traseu de cicloturism sau pur și simplu scriind despre acest subiect, Dan este în constantă legătură cu ultimele noutăți din domeniu, ultimele trenduri și ultimele tehnologii folosite la biciclete.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ