Acum citesti
Mediaș Bike Marathon anunță data ediției cu numărul 3

Organizatorii Primăria Municipiului Mediaş, prin Direcția Municipală pentru Cultură, Sport, Turism și Tineret Mediaș și Asociatia de Turism și Ecologie DIANTHUS, cu sprijinul Direcției Județene pentru Sport și Tineret Sibiu, Colinele Transilvaniei, anunță data celei de-a 3a ediții a maratonului mtb Medias Bike Marathon. Concursul va avea loc pe 7 septembrie 2019.

Evenimentul oferă participanților trei distanțe de concurs: 25 km, 40 și 75 km. Toate cele trei trasee sunt de dificultate medie-grea, în funcție de pregătirea fiecărui participant. În condiții de vreme bună, fără ploaie și cu pământ uscat și având o condiție fizică bună, traseele  pot fi parcurse în proporție de 98% pe bicicletă. Traseele au fost gândite să ofere un parcurs cât mai plăcut și fluent de MTB, ajungând în punctele de belvedere care pun în valoare Colinele Transilvaniei. Urcările nu au fost gândite să facă traseul greu, ci să ofere poteci deosebite și peisaje de neuitat.

Înscrierile încep în luna mai, iar valoarea taxei de participare variază între 40 și 100 lei în funcție de perioada când se face înscrierea.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

fourteen + 17 =