Mediaș Bike Marathon anunță data ediției cu numărul 3

0

Organizatorii Primăria Municipiului Mediaş, prin Direcția Municipală pentru Cultură, Sport, Turism și Tineret Mediaș și Asociatia de Turism și Ecologie DIANTHUS, cu sprijinul Direcției Județene pentru Sport și Tineret Sibiu, Colinele Transilvaniei, anunță data celei de-a 3a ediții a maratonului mtb Medias Bike Marathon. Concursul va avea loc pe 7 septembrie 2019.

Evenimentul oferă participanților trei distanțe de concurs: 25 km, 40 și 75 km. Toate cele trei trasee sunt de dificultate medie-grea, în funcție de pregătirea fiecărui participant. În condiții de vreme bună, fără ploaie și cu pământ uscat și având o condiție fizică bună, traseele  pot fi parcurse în proporție de 98% pe bicicletă. Traseele au fost gândite să ofere un parcurs cât mai plăcut și fluent de MTB, ajungând în punctele de belvedere care pun în valoare Colinele Transilvaniei. Urcările nu au fost gândite să facă traseul greu, ci să ofere poteci deosebite și peisaje de neuitat.

Înscrierile încep în luna mai, iar valoarea taxei de participare variază între 40 și 100 lei în funcție de perioada când se face înscrierea.

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentVitus Substance e oferită acum în varianta din carbon CRX la preț avantajos
Articolul următorA fost lansată noua transmisie de șosea hidraulică Rotor 1×13
Îi place să spună că s-a născut pe bicicletă, însă în realitate s-a născut în București. Practic, se dă pe două roți din copilărie. Mai serios s-a apucat de ciclism din 1998 când, după ce și-a cumpărat primul MTB, s-a și dus la vârful Omu. Se mândrește că a fost primul care a făcut asta și până în ziua de azi așteaptă să-i confirme cineva... Lăsând gluma la o parte, Dan este unul din cei mai pasionați cicliști din România, la nivel de amatori. Rămânând tot timpul la un nivel constant al pasiunii, niciodată prea exagerat sau prea monoton, și-a angrenat întreaga familie care-i susține entuziasmul și pedalează alături de el. Tot timpul pe bicicletă, la concursuri, la teste, la evenimente de profil din țară și străinătate, explorând un nou traseu de cicloturism sau pur și simplu scriind despre acest subiect, Dan este în constantă legătură cu ultimele noutăți din domeniu, ultimele trenduri și ultimele tehnologii folosite la biciclete.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ