Next Sports anunță data concursul Marathon MTB Movilele Blajelului 2019

0

Clubul sportiv Next Sports, anunță data cursei Marathon MTB Movilele Blajelului 2019. Evenimentul va avea loc sâmbătă, 29 iunie 2019. Locația este satul Blajel din județul Sibiu.

foto CS Next Sports – condormedia.ro

Evenimentul oferă concurenților trei distanțe principale de concurs: traseul scurt – 12 km, mediu – 30 km și lung 52 km, dar în total sunt cinci probe, cele mai scurte, de 200 și 600 m, fiind destinate copiiilor cu vârste între 4 și 13 ani.

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentSR Suntour XCM 27.5 HLO 2018 – review, service și funcționalitate
Articolul următorDownhill în Bariloche, Argentina
Îi place să spună că s-a născut pe bicicletă, însă în realitate s-a născut în București. Practic, se dă pe două roți din copilărie. Mai serios s-a apucat de ciclism din 1998 când, după ce și-a cumpărat primul MTB, s-a și dus la vârful Omu. Se mândrește că a fost primul care a făcut asta și până în ziua de azi așteaptă să-i confirme cineva... Lăsând gluma la o parte, Dan este unul din cei mai pasionați cicliști din România, la nivel de amatori. Rămânând tot timpul la un nivel constant al pasiunii, niciodată prea exagerat sau prea monoton, și-a angrenat întreaga familie care-i susține entuziasmul și pedalează alături de el. Tot timpul pe bicicletă, la concursuri, la teste, la evenimente de profil din țară și străinătate, explorând un nou traseu de cicloturism sau pur și simplu scriind despre acest subiect, Dan este în constantă legătură cu ultimele noutăți din domeniu, ultimele trenduri și ultimele tehnologii folosite la biciclete.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ