Night Riders XCO anunță detaliile ediției 2018

0

Night Riders XCO va avea loc în 2018 pe 15 septembrie la Brașov. Este o cursă de noapte desfășurată în zona centrală a Brașovului, în parcul Ina Schaeffler, zona Turnul Alb, Turnul Negru, Strada După Ziduri și aleile dintre aceste zone. Traseul de tip XCO, are o lungime de 3,5 km.

Night Riders XCO Brasov 2016. Foto Dan Strauti – andreivatra.com

Față de edițiile anterioare traseul va avea câteva mici, dar semnificative modificări pe coborârea spre strada După Ziduri. Taxa de participare este de 50 lei, iar locurile sunt limitate la 100 concurenți.

Înscrierile au pornit și se fac aici.

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentBikeFest anunță detaliile evenimentului din 1 și 2 septembrie
Articolul următorTrek a îmbunătățit modelul lor de touring 520
Îi place să spună că s-a născut pe bicicletă, însă în realitate s-a născut în București. Practic, se dă pe două roți din copilărie. Mai serios s-a apucat de ciclism din 1998 când, după ce și-a cumpărat primul MTB, s-a și dus la vârful Omu. Se mândrește că a fost primul care a făcut asta și până în ziua de azi așteaptă să-i confirme cineva... Lăsând gluma la o parte, Dan este unul din cei mai pasionați cicliști din România, la nivel de amatori. Rămânând tot timpul la un nivel constant al pasiunii, niciodată prea exagerat sau prea monoton, și-a angrenat întreaga familie care-i susține entuziasmul și pedalează alături de el. Tot timpul pe bicicletă, la concursuri, la teste, la evenimente de profil din țară și străinătate, explorând un nou traseu de cicloturism sau pur și simplu scriind despre acest subiect, Dan este în constantă legătură cu ultimele noutăți din domeniu, ultimele trenduri și ultimele tehnologii folosite la biciclete.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ