Acum citesti
NoMad Multisport anunță calendarul 2018

Clubul sportiv NoMad Multisport, a anunțat evenimentele pe care le organizează în 2018.

Prima Evadare este cel mai mare concurs de ciclism cross country din România și din Europa de Est. În 2018 este ediție aniversară întrucât se împlinesc 10 ani de la prima ediție. Organizatorii anunță multe noutăți, una dintre ele fiind un clasament general pe cele 10 ediții de până acum.

Prima Evadare
data – 20 mai 2018
înscrieri – primaevadare.ro
informații – facebook.com/primaevadare

Transilvania Bike Trails Race (TBT Race), este unul din cele mai reușite concursuri de ciclism offroad din România. Are loc în regiunea Târnava Mare și este mai mult decât un concurs. Pe lângă cursa în sine de sâmbătă, organizatorii oferă un program bogat care începe încă de miercuri, cu vizitare de mănăstiri fortificate, cu descoperirea culturii și gastronomiei locale săsești sau a activităților educative și tradiționale care caracterizează această zonă.

Transilvania Bike Trails Race
data – 18 august 2018
înscrieri – tbtrace.ro
informații – facebook.com/tbtrails

Urban Road Race & MTB Race sunt concursuri care au loc în cadrul festivalului BikeFest din București. La aceste competiții ai ocazia să concurezi pe străzile din centrul orașului, în jurul Parlamentului și chiar în incinta sa. Nu contează dacă evenimentele au loc în oraș, există totuși diferență de nivel, iar traseul este suficient de tehnic.

Urban Road Race & MTB Race
data – 1 septembrie 2018
înscrieri – bikefest.ro
informații – facebook.com/BikeFestRomania

MoonTimeBike este un concurs de ciclism cross country urban ce are loc în parcul Tineretului din București. Este o competiție specială din mai multe motive. Pe de o parte traseul este foarte tehnic, rapid și intens, are loc noaptea la lumina lanternelor de bicicletă și este rezervat celor mai buni cicliști din România.

MoonTimeBike
data – 29 septembrie 2018
înscrieri – moontimebike.ro
informații – facebook.com/MoonTimeBike

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

13 + 5 =