Acum citesti
Outhentic Cycling Romania te invită la cicloturism

Anul trecut ne-am bucurat împreună de două tururi pe bicicletă în regiunea Bolintin-Vale – Clejani – Bulbucata – Potlogi. „Cicloturism la Clejani și Bulbucata” este un eveniment organizat de Outhentic Cycling Romania împreună cu Asociația ROI și finanțat de OMV Petrom.

De la organizator:

Ne dorim să continuăm seria evenimentelor cicloturistice din apropierea Bucureștiului și de aceea vă invităm sâmbătă 8 iulie pentru a ne bucura din nou de relaxare, voie bună și mișcare pentru minte și corp. Punctul de start și de finiș va fi la Bolintin-Vale, iar traseul măsoară aproximativ 70km

În programul zilei ne vom putea bucura de următoarele:
– opriri și degustări de produse delicioase pregătite de localnici la câteva dintre check pointurile noastre (vă mai amintiți de ospățul din Clejani, anul trecut, nu?)
– parada tradițională a cailor în Clejani/Bulbucata
– vizită la casa memorială Nichifor Crainic
– vizită la Târgul din Clejani și demonstrații de meșteșugărit

Punctul de start și finișul vor fi la sediul OMV Petrom din Bolintin-Vale, sâmbătă 8 iulie. Ora de întâlnire este 8:00, iar după înscrieri vom da startul la ora 9:00.

Pentru rezervare trebuie completat formularul de participare si este nevoie să se achite o taxă de participare în valoare de 30 Lei până la 5 iulie 2017. Vârsta minimă de participare este 14 ani iar copiii pot participa gratuit. Cei care doresc să închirieze bicicletă și cască de protecție o pot face achitând suma de 90 RON (include și transportul bicicletei la Bolintin-Vale). Contul bancar în care se pot achita sumele este RO55BACX0000000968487000 pentru Asociația ROI. Vă rugăm să menționați la detaliile de plată cuvântul „Bulbucata”.

Acest tur este o plimbare culturală, de plăcere, nu un concurs sportiv.

Ce vor primi participanții:

  • Puncte de informare pe traseu;
  • Apă și gustări în diverse puncte de oprire pe traseu;
  • Materiale pentru orientare (hărți, traseul GPS);
  • Asistență tehnică, asistență medicală de bază (mici zgârieturi, julituri etc) și însoțire auto;
  • Vizitare obiective turistice
  • Kitul participantului: tricou, șapcă, rucsac
  • Diplome de participare, premii la tombolă si surprize

Evenimentul este organizat de Outhentic Cycling Romania împreună cu Asociația ROI și finanțat de OMV Petrom. Parteneri: Asociația Adevărații Veloprieteni, primăriile comunelor Clejani, Bulbucata și Bucșani.

Foarte important! Pentru a participa vă rog să completați următorul formular.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

twenty − four =