Pedală în Bănie anunţă detaliile celei de-a 2a ediţii

0

Pe 8 iunie 2019 are loc a 2a ediţie a concursului de mtb maraton Pedală în Bănie. Startul are loc la ora 10 de la Sala Polivalentă Craiova.

De la organizator:

Pedală în Bănie este primul concurs de mtb organizat în Craiova, care devine o tradiţie. Prin acest eveniment dorim să promovăm şi să vă împărtăşim din frumuseţile ce înconjoară oraşul nostru.

Pedala in Banie 2018 – foto Amalia Stoica

Pedală în Bănie este un eveniment relizat cu ajutorul Primariei Craiova, Asociatiei Sportiva Ride Racing Team, ACS DauPedala si cu sustinera sponsorilor: Sprint Bike, RideShop.ro, Decathlon, Cez Romania, Merida Bike, Restaurant Hanul Doctorului, Taifi Consulting, Top Gel, Terra Bisco cu 4×4 Biscuiti de Teren, CMSI premium cars, Ursus Breweries, B-life, Cummins Generator. Parteneri media: Kiss Fm, Freerider.ro.

Traseele pe care se poate concura au lungimi de 43 şi 22 km.

Detalii despre regulamentul de concurs, înscriere şi trasee găsiţi pe pagina evenimentului.

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentSe apropie brevetul Randonneurs România de 400 km Bucureşti
Articolul următorGrinduro, concursul de gravel enduro!
Îi place să spună că s-a născut pe bicicletă, însă în realitate s-a născut în București. Practic, se dă pe două roți din copilărie. Mai serios s-a apucat de ciclism din 1998 când, după ce și-a cumpărat primul MTB, s-a și dus la vârful Omu. Se mândrește că a fost primul care a făcut asta și până în ziua de azi așteaptă să-i confirme cineva... Lăsând gluma la o parte, Dan este unul din cei mai pasionați cicliști din România, la nivel de amatori. Rămânând tot timpul la un nivel constant al pasiunii, niciodată prea exagerat sau prea monoton, și-a angrenat întreaga familie care-i susține entuziasmul și pedalează alături de el. Tot timpul pe bicicletă, la concursuri, la teste, la evenimente de profil din țară și străinătate, explorând un nou traseu de cicloturism sau pur și simplu scriind despre acest subiect, Dan este în constantă legătură cu ultimele noutăți din domeniu, ultimele trenduri și ultimele tehnologii folosite la biciclete.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ