Acum citesti
Planuri de Mobilitate Urbană Durabilă – întâlnire şi sesiune de întrebări

În scurt timp, câteva luni de zile, în Bucureşti vor începe a se materializa planurile despre care s-a tot vorbit în ultima vreme legate de Mobilitatea Urbană Durabilă. Pe scurt autorităţile locale nu mai pot da din colţ în colţ şi nu mai pot spune că „nu vor” sau că „nu este nevoie” întrucât directivele europene îi obligă să optimizeze traficul urban în aşa fel încât oraşul să devină mai prietenos cu oamenii şi implicit mai puţin prietenos cu transportul motorizat personal – a se citi maşina personală.

Foto Cristian Vasile
Foto Cristian Vasile

În acest sens Asociaţia OPTAR organizează întâlnirea de luni 12 ianuarie unde cei care doresc să participe vor putea adresa întrebări şi înţelege mai bine ce urmează a se întâmpla. La întrebări va răspunde doamna Aura Răducu, Coordonator din partea BERD al PMUD (Plan de Mobilitate Urbană Durabilă).

Au mai fost invitati şi au confirmat până în acest moment: domnul Mihai Grecu, Manager adjunct al PMUD București-Ilfov, domnul Marian Ivan, preşedintele OPTAR, domnul Petre Florin Manole (PSD) şi domnul Cornel Poterașu (PNL).

Pentru o mai bună diseminare a subiectelor dezbătute, se doreşte ca întâlnirea să fie transmisă, înregistrată și publicată on-line. Aşadar cine doreşte să participe trebuie să fie punctual/ă.

Întâlnirea are loc la sediul studioului foto Venus Five Bucureşti la ora 17:50. Cine doreşte să vină pe bicicletă o poate lăsa pe holul etajului 5 unde se află studioul foto. Locaţia este sigură însă, ca deobicei, antifurtul de bicicletă este recomandat a fi folosit. Adresa este Calea Victoriei 21-23, Casa de modă Venus, et. 5, în clădirea Club Spice / Naşul TV.

Partenerii întâlnirii, studioul foto Venus Five, doresc să ofere o mică sesiune foto, cu sau fără bicicletă, înaintea începerii discuţiilor. Dacă doriţi să profitaţi de această oportunitate este de preferat să ajungeţi la studio în jurul orei 17:20.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

18 − 11 =