Pre-înscrierile pentru Dunav Ultra 2019 s-au încheiat

0

Dunav Ultra este un eveniment care adună la startul aflat în Bulgaria, pasionații de ciclism și aventură, pe un traseu de bicicletă de-a lungul Dunării. Dunav Ultra nu este un concurs însă participanții au de parcurs un traseu predefinit într-un timp maxim (5 zile), în timp ce toate punctele de control trebuie confirmate pe foaia de parcurs. Spre exemplu, în 2018 cei 670 km au fost parcursi de cel mai rapid ciclist în 38 de ore în timp ce ultimul participant a sosit în mai puțin de 5 zile.

De-a lungul traseului, cu o lungime de 700 km în 2019, fiecare concurent este liber să-și stabilească propriul ritm de pedalare. De asemenea are dreptul și la mașină de însoțire. Se poate participa în echipă de doi cicliști sau solo rider. Dunav Ultra Cycle Adventure 2019 va avea loc la finalul verii 2019.

În acest moment pre-înscrierea la ediția 2019 s-a încheiat, iar achiziționarea kitului de participare se va putea face la finalul lunii noiembrie. Prețul variază între 60 euro pentru solo și 120 euro pentru echipă de doi.

Deși participând la acest eveniment ești încurajat să termini traseul cât mai repede, Dunav Ultra nu este un concurs. În schimb venind aici ești încurajat și să îmbrățișezi aventura, oferindu-ți ocazia să faci parte din cultura locală și istoria.

Și asta pentru că de-a lungul traseului participanții trec princ câteva din cele mai interesnte locuri culturale și istorice din Bulgaria, atracții turistice aflate de-a lungul Dunării, pe malul drept. Vor fi traversate în jur de 90 așezări precum Russe, Vidin, Silistra, Belene și Kozloduy.

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentYT lansează Capra 27 AL în versiune limitată, fără niciun gram de carbon
Articolul următorCorfu – velo-experiența ioniană
Îi place să spună că s-a născut pe bicicletă, însă în realitate s-a născut în București. Practic, se dă pe două roți din copilărie. Mai serios s-a apucat de ciclism din 1998 când, după ce și-a cumpărat primul MTB, s-a și dus la vârful Omu. Se mândrește că a fost primul care a făcut asta și până în ziua de azi așteaptă să-i confirme cineva... Lăsând gluma la o parte, Dan este unul din cei mai pasionați cicliști din România, la nivel de amatori. Rămânând tot timpul la un nivel constant al pasiunii, niciodată prea exagerat sau prea monoton, și-a angrenat întreaga familie care-i susține entuziasmul și pedalează alături de el. Tot timpul pe bicicletă, la concursuri, la teste, la evenimente de profil din țară și străinătate, explorând un nou traseu de cicloturism sau pur și simplu scriind despre acest subiect, Dan este în constantă legătură cu ultimele noutăți din domeniu, ultimele trenduri și ultimele tehnologii folosite la biciclete.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ