Acum citesti
Pregătește-te pentru Cupa CBT Nădrag 2

Clubul Bănățean de Turism Timișoara, Asociația pentru Promovarea și Dezvoltarea Turismului și Primăria Nădrag anunță a doua ediție a „Cupei CBT Nădrag„, care va avea loc sâmbătă 19 august 2017 în localitatea Nădrag.

De la organizator:

Vorbim despre un concurs de tip XC (Cross-Country) al cărui traseu are o lungime de aproximativ 32 km și o diferență de nivel de aproximativ 830 m. Traseul a fost marcat pe toată lungimea lui în vara anului 2015 de către echipa CBT-TB.

Start-ul și Finish-ul vor fi plasate în centrul localității Nădrag, în fața Primăriei. Din cei 32 de km, 8 sunt pe asfalt, restul fiind pe un drum forestier pietruit cu porțiuni de pământ (în zona mai înaltă a traseului). Rezultă un traseu care este în proporție de 75% off-road, situat într-o zonă împădurită cu un farmec aparte.

sursa foto – tentv.ro

Înscrierile se pot face fie online, fie în 19 august 2017 la locația evenimentului în intervalul orar 8 – 11:30. Vârsta minimă pentru participarea la acest eveniment este de 18 ani.

Participanții nu vor putea participa la concurs fără:
– Numărul de concurs care va fi ridicat de la organizator. Numărul va trebui montat la vedere, în partea din faţă a bicicletei.
– Cască de protecție.
– Cameră de schimb şi un minim de scule pentru eventualele defecţiuni ce pot apărea.

Regulamentul de participare poate fi consulat pe site-ul oficial al concursului.
Facebook Event-ul este publicat aici. Puteti fi la curent cu toate noutatile de ultima ora privind concursul.

În data de 19 august 2017, participanții sunt rugați să se prezinte la locația evenimentului începând cu ora 8:00 pentru a-și ridica numărul de participant.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

1 × five =