Acum citesti
ROCAA MTB Lipova anunță data și info detaliate despre ediția 2017

Anul acesta are loc a treia ediție a competiției ROCAA MTB Lipova, în data de 29.04.2017, în localitatea Lipova, jud. Arad. În 2016 au luat parte la competiție un număr de 246 concurenți  atât din județul Arad, Timiș, Caransebeș , Bihor, Hunedoara, dar și din Franța, Ungaria.

Traseul este unul pitoresc, pe dealurile Lipovei și Starovatului, la începutul primăverii unde peisajele naturii renasc pentru a ne oferi o amintire de neuitat. Ca și anul trecut plecarea se face din parcarea aflată în Băile Lipova.

Traseul este unul clasic de mountain bike, de dificultate medie, cu 6 urcări accesibile oricărui participant și 4 coborâri principale, traseul fiind puțin modificat anul acesta, ajungând la lungimea de 46 km desfășurați în prima parte pe un teren argilos, continuat cu macadam și cu sosirea pe asfalt pe ultimii 2 km. Diferența de nivel este de 505 m. În preambulul competiței se va desfășura ședința tehnică aferentă cursei începând cu ora 10:00 iar startul competiței se va da la ora 10:30.

Concursul va avea parte de cronometrare electronică, premii, și multă distracție. Traseul competiției va fi marcat ca și anul trecut cu panglici specifice și indicatoare, iar pe zonele periculoase vor fi semnalizări specifice pentru a preîntâmpina posibilele accidentări.

Participanții trebuie să aibă cunoștințe minime de MTB, iar cei sub 18 ani, pentru a putea participa la concurs, părinții sau tutorele lor, în unele cazuri vor complete o fiță de responsabilitate De asemenea ceilalți participanți vor complete o declarație pe propria răspundere întrucât oricâtă precauție ar fi, există cazuri când se pot întâmpla accidentări.

Partenerii concursului sunt: PRIMARIA ORASULUI LIPOVA, , CENTRUL RECREATIV LIPOVA, MTB LIPOVA 2015, GOODRIDE, LEXUS, SALVAMONT ARAD, CRUCEA ROSIE LIPOVA, EVEREL ROMANIA, OESCHLER ROMANIA, BAILE LIPOVA CHAMPING, REFRESH DESIGN, ALKO KRAFT ROMANIA, KISS FM, RADIO ARAD, TV ARAD, FREERIDERS, TMONLINE.

Înscrierile și toate informațiile necesare, formulare de înscriere, declarații pe propria răspundere, detalii despre taxa de înscriere (15 lei),  le găsiți pe pagina de facebook a evenimentului ROCAA MTB LIPOVA sau Google+.

Înscrierile se fac online aici, dar și în ziua competiției de la orele 8:30-10:00.

Vezi Comentariu (1)
  • ” Anul acesta are loc a treia ediție a competiției ROCAA MTB Lipova, în data de 29.04.2016, în localitatea Lipova, jud. Arad.” – cred ca este gresit anul 🙂

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

fifteen − five =