Acum citesti
S-a deschis un nou magazin de biciclete la Craiova – Barcicleta

„Barcicleta reprezintă locul ideal unde poți savura o cafea bună alături de prieteni sau poți cunoaște alte persoane pasionate de aceleași lucruri ca și tine, în timp ce noi îți reglăm bicicleta”, scrie pe Barcicleta.ro când intri pe site. Când intri însă în magazin, găsești mult mai mult!

Sâmbătă 9 decembrie, am fost în deplasare la Craiova invitați fiind la deschiderea unui nou magazin de biciclete. Îi spune Barcicleta și este un „Social bike shop”. Sună interesant și chiar este!

Magazinul nu e mare, dar arată excelent! Mi-a plăcut extrem de mult din prima secundă în care am intrat. Este primitor, confortabil, prietenos și călduros, la propriu și la figurat. Este plin de detalii ce țin de bicicletă, iar asta nouă bicicliștilor, ne place. De la indicatorul amuzant cu „trage / împinge” de pe ușa de la intrare, până la suportul de hârtie igienică cu disc de frână, ceasul de perete cu jantă de bicicletă și fasungurile cu pinioane ale becurilor. Categoric s-a lucrat aici nu doar cu cap ci mai ales cu suflet.

La Barcicleta se vor putea face multe. În primul rând la vânzare vei găsi aici bicicletele germane Silverback și ochelarii sport 720armour, pentru care UVX Sport este importator oficial. În plus portofoliul de produse s-a mărit recent și cu căștile de bicicletă Abus, plus carturile Dino Cars și Mountaincart – cu și fără pedale. Există și partea de service, cu o listă întreagă de operațiuni care se pot face.

Însă poate cea mai plăcută este partea de „social”. Vei găsi la Barcicleta una din cele mai bune cafele espresso, care îți va prinde excelent atât înainte cât și după tură, asta pentru că de la Barcicleta pornesc o mulțime de ture de bicicletă organizate. Ce m-a surprins plăcut de asemenea, este că aici ai inclusiv dușuri pe care le poți folosi când te întorci din tura de grup.

Printre alte servicii pe care le mai găsești la Barcicleta sunt închirieri de biciclete și carturi cu pedale, evenimente organizate și chiar „bike hotel” prin care îți poți lăsa bicicleta acolo pe perioada iernii sau cu orice altă ocazie.

La deschiderea magazinului a fost invitat și Cristian Mărgărit, un cunoscut nutriționist care lucrează cu multi sportivi profesioniști și amatori. Cristi ne-a vorbit despre importanța dietei corecte în sporturile de anduranță, făcând referire și recomandări personalizate la ce ne interesează pe noi, bicicleta. Prezentarea a fost excelentă și mi-a plăcut cum Cristi explica prin exemple ușor de înțeles, de ce trebuie să avem grijă cât, când și ce mâncăm dacă vrem nu doar să avem un corp sănătos ci care să ne și ajute atunci când facem efort de lungă durată.

Ne bucurăm că am fost prezenți la acest eveniment și le urăm celor de la UVX Sport și Barcicleta o carieră cât mai îndelungată!

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

one × four =