Salonul Bicicletei 2017 va avea loc pe 1 și 2 aprilie la Romexpo

0

Pentru anul acesta Salonul Bicicletei se va desfășura în zilele de 1 și 2 aprilie în București la Romexpo. Este ocazia când poți întâlni, analiza și testa mare parte din mărcile de biciclete, piese, accesorii și echipament velo prezent România.

Mărcile care și-au anunțat participarea până acum sunt: FOCUS, CROSS, BIANCHI, DRAG, DEVRON, FELT, ROMET, KROSS, HAIBIKE, SUNN, MERIDA, SPRINT, CANNONDALE, SCOTT, CARPAT SPORT, VELORS, PEGAS, GHOST, CUBE, GIANT, DAHON, WOOM BIKES,  GAZELLE, E-TWOW,  ELJOI, MARVEL, STRIDER, DIAMONDBACK, RALEIGH, ROSE, KTM, LEADER FOX, GT, CORRATEC, KELLYS, GEPIDA, HALFBIKE, ZTECH, SILVERBACK.

De la organizator:

„Cea mai mare expozitie de biciclete din Romania, 10.000mp interior in pavilioanele C1, C2 si C3 si 5.000mp outdoor, isi deschide portile pentru tine pe 1 si 2 aprilie. Adunam sub acelasi acoperis marii producatori, importatori si magazinele de biciclete din tara. Pe langa biciclete vei gasi, accesorii si componente pentru biciclete, echipamente sportive si multe alte surprize. Biciclete, triciclete, patine, hoverboard-uri, carturi, strider-e, modele electrice, toate prezente la expozitia nationala a bicicletei.

MOSIONROATA, BIKE HUB, GRIB, BICICLOP, DHS, KEROBIKE, VELOTECA, BIKEFUN, SPRINT SPORT, CROSS BIKE, UEBLER, TOPTOOLS, ETWOW, ZTECH, 2ROTI, ROMEUROTRADE, UVX, CARBON BIKE, GHOST RO, ROVELO, CARPAT SPORT, SPORTXTEAM, BLADE MOTORS, EXTREME RIDERS DISTRIBUTION, PEGAS, BELLOTO, DRAG BIKE, ROSE BIKE, BIKEEXPERT, GIANT, BIKE BOUTIQUE AND MORE, FABULOUS BASKETS, VELOPEDIA, ASOC. MIORITICS, WOOMBIKES, BIZOBIKE, MARTIN VELO SPORT, KTM, VEETIRE, SKIRT BIKE, BIKE CHIC, ADEVARATII VELOPRIETENI, TBB, ASOCIATIA BATE SAUA, FREERIDER.RO  si lista celor care vor fi prezenti la SALONUL BICICLETEI 2017 continua.”

În plus față de standurile expozanților, în cadrul evenimentului vei mai găsi concursuri de Bike Polo, Kids Area, Testing Area, Marathon Cycling, concursuri, tombole, plimbări și parade, bike trial, rampe bmx, zonă biciclete vintage.

Program de vizitare:

1 aprilie: 10.00-20:00
2 aprilie: 10:00-18:00

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentSram lansează Quarq ShockWiz – sistemul electronic de reglaj al suspensiilor
Articolul următorCum ne alegem cursiera potrivită?
Îi place să spună că s-a născut pe bicicletă, însă în realitate s-a născut în București. Practic, se dă pe două roți din copilărie. Mai serios s-a apucat de ciclism din 1998 când, după ce și-a cumpărat primul MTB, s-a și dus la vârful Omu. Se mândrește că a fost primul care a făcut asta și până în ziua de azi așteaptă să-i confirme cineva... Lăsând gluma la o parte, Dan este unul din cei mai pasionați cicliști din România, la nivel de amatori. Rămânând tot timpul la un nivel constant al pasiunii, niciodată prea exagerat sau prea monoton, și-a angrenat întreaga familie care-i susține entuziasmul și pedalează alături de el. Tot timpul pe bicicletă, la concursuri, la teste, la evenimente de profil din țară și străinătate, explorând un nou traseu de cicloturism sau pur și simplu scriind despre acest subiect, Dan este în constantă legătură cu ultimele noutăți din domeniu, ultimele trenduri și ultimele tehnologii folosite la biciclete.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ