Acum citesti
Ultimele zile de înscrieri cu taxă redusă la Călătorie între Cer și Pământ 2017

Călătorie între Cer și Pământ, concursul de mtb și alergare al cărui traseu este 50% pe tuneluri în subteran și 50% în outdoor pe dealuri și prin păduri, anunță că perioada în care doritorii se mai pot înscrie beneficiind de taxă redusă se încheie duminică pe 28 mai. După această dată se mai pot încă face înscrieri, dar valoarea taxei de participare crește.

foto Cristian Vasile

Important de reținut este că rezidenții cu adresa din buletin în Târgu Ocna, beneficiază de 50% reducere la taxa de înscriere. Organizatorul concursului, Asociația Transalpin Bike, oferă această facilitate special pentru a stimula pasiunea pentru sport în general și pentru bicicletă și alergare în special, în rândul locuitorilor orașului.

foto Cristian Vasile

Călătorie între Cer și Pământ este un concurs special pentru că traseul oferă participanților cele mai diverse momente și senzații. Concurenții vor alerga sâmbătă pe 10 iunie și vor pedala duminică pe 11 iunie, pe toate suprafețele imaginabile. De la asfaltul din oraș la potecile de pe dealuri și prin pădurile de lângă oraș, pe gresia din primăria din Târgu Ocna, dar mai ales prin tunelurile și mina Trotuș de sub oraș. Salina de la Târgu Ocna face parte din rețeaua de obiective turistice ale Societății Naționale de Sare – SALROM, gazda evenimentului.

foto Dragos Constantin

Premiile sunt, de asemenea, substanțiale fiind în valoare totală de 14.400 Lei. Se premiază toate categoriile de vârstă la mtb și la alergare traseul semimaraton. Pentru traseul de cross alergare, premiile sunt în produse. Există de asemenea, separat și categoria Elite unde premiile sunt mai mari pentru cei care fie sunt legitimați la un club fie sunt mai antrenați și vor să se lupte de la egal la egal cu cei mai buni.

foto Dan Mazilu

Dar există și doua premii speciale suplimentare de câte 1000 lei pentru cel mai bine clasat la masculin și feminin în Clasamentul General la ambele probe, alergare și mtb. Așadar pentru a câștiga acest premiu trebuie să participi în ambele zile de concurs și să ai un rezultat cât mai bun, evident. Premiile sunt asigurate de primăria Târgu Ocna.

foto George David

Nu în ultimul rând la finalul fiecărei zile de concurs se vor organiza tombole unde toți participanții la eveniment vor putea câștiga premii din partea sponsorilor și partenerilor, inclusiv biciclete. Evenimentul se anunță foarte antrenant mulțumită partenerului Pegas care a promis că în timpul concursului va întâmpina concurenții cu muzică antrenantă și susținere morală în cel mai înalt punct al traseului. În plus, sâmbătă seara va fi party în centrul orașului!

Înscrierile se fac aici.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

12 + 18 =