Acum citesti
Un nou concurs se anunță în Suceava – Bucovina MTB 2019

Asociația Sportivă Suceava pe Bicicletă anunță organizarea unui nou concurs de mtb – Bucovina MTB 2019. Cursa va avea loc pe data de 15 iunie 2019. Detalii suplimentare privind traseele, diferența de nivel, taxa de participare sau categoriile de concurs urmează a fi stabilite.

De la organizator:

Suntem asociația sportivă Suceava pe bicicletă! Ne-am început activitatea timid, mai întâi ca bicicliști de ocazie, necunoscând tainele acestui sport, care s-a dovedit a fi unul cu totul și cu totul deosebit, tocmai pentru că, în a pedala am găsit oportunitatea de a petrece timp de calitate, hoinărind prin ținuturile care fac Bucovina să fie atât de cunoscută și apreciată. Pedalând și azi și mâine și adăugând, totodată, km cu fiecare ieșire, ne-am dat seama că sentimentele de libertate,  relaxare și bucurie pe care le aveam când pedalam existau doar când porneam într-o nouă aventură pe două roți. Acest lucru ne-a motivat „să creștem”, puțin câte puțin, până când am avut curajul să facem ceva și pentru ceilalți, nu doar pentru noi. Așa s-a născut pagina de pe facebook Suceava pe bicicletă și, mai apoi, grupul de pe facebook cu același nume, unde am început să adăugăm prieteni, rude, amici și să postăm imagini de la ieșirile noastre.

foto @Suceavapebicicleta

Mai mult decât atât, am început să invităm și alți oameni la ieșirile pe două roți; bicicliști de ocazie, amatori sau profesioniști, toate aceste etichete nu mai contau atunci când ne adunam, pentru că, împreună, aveam același scop, iar acest scop ne-a determinat să vrem și mai mult. Dovadă stă faptul că Suceava pe bicicletă a devenit oficial, asociația sportivă Suceava pe bicicletă. Astfel, am căutat sponsori care s-au alăturat scopului nostru; cu sprijinul lor am reușit să ne creăm propriile echipamente sportive și să organizăm evenimente și ieșiri ce păreau nerealizabile până atunci.

Ne-am obișnuit să vrem mai mult, motiv pentru care, în anul 2019 avem planuri mărețe, cel mai important dintre ele fiind organizarea concursului Bucovina MTB. Suntem încrezători în forțele proprii și în ajutorul oamenilor care s-au alăturat asociației sportive Suceava pe bicicletă, implicit, și în organizarea concursului ce se apropie cu pași repezi, spunem noi…așadar, vă încurajăm să participați la acest concurs, pentru că situațiile ce apar în astfel de competiții ne fac să descoperim în noi înșine surse nebănuite de forță și motivație, ce garantează reușita unor astfel de evenimente, dincolo de caracterul competitiv al acestora.

15 iunie 2019 e ziua în care motivația ocupă primul loc!

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

4 + 18 =