EVO Enduro, o cască ieftină de trail de la BH

0

EnduroHelmets_4-600x400BH și-a propus să ofere o gamă completă de echipament și accesorii, inclusiv multe produse de calitate la preț competitiv. De data aceasta este vorba de o cască pentru cei ce iubesc disciplinele mai extreme ale MTB-ului, EVO Enduro, o cască solidă și bine ventilată, cu protecție suplimentară la ceafă.

EnduroHelmets_2EVO Enduro se alătură modelelor de șosea și de XC ventilate și ieftine. Noul model acoperă mai mult ceafa, folosește o carcasă rezistentă din policarbonat și tehnologie in-mold. De asemenea, are 17 orificii de ventilație, absolut suficiente.

EnduroHelmets-600x400Casca mai este dotată cu plasă anti-insecte la orificiile frontale. Ajustarea se face cu un sistem simplu reglabil cu o singură mână, care oferă și o mică reglare pe înălțime. Greutatea modelului EVO Enduro este de 295 g iar prețul este de 70 euro. Momentan ea este disponibilă în mărimile S/M și L/XL, în două culori.

Pentru mai multe informații puteți vizita site-ul producătorului.

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentSimbi, un city-bike pe curea foarte ieftin de la Fezzari
Articolul următorThe Breaker – multitool compact și complet
Horaţiu pedalează şi merge pe munte de când se ştie, dar s-a apucat serios de mountain bike şi de participarea la concursuri în 2006, iar de cursieră în 2010. Când nu pedalează, aleargă pe poteci de munte, iar iarna practică schi-alpinism. Iubeşte potecile de MTB din Carpaţi şi şoselele şerpuitoare ale Alpilor. Zona sa preferată de MTB este Bran-Moieciu.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ