Extravagantul model Dimond Marquise vine și el cu discuri la Kona

0

Cum toate bicicletele de triatlon de top au primit frâne pe disc în ultima vreme datorită avantajelor aerodinamice, Dimond nu puteau să nu se încadreze în tendințe. Astfel, au lansat și ei pe insula Hawaii cu ocazia Kona Ironman modelul lor extravagant Marquise în versiune nouă cu frâne pe disc!

Pornind de la același cadru ca modelul Marquise cu frâne pe jantă, Marquise Disc primește prinderi de etrier flat mount la ambele roți pentru frânare mai eficientă. Pentru ca roțile să rămână perfect aliniate la frânare sunt folosite axuri thru la ambele roți. Detaliile sunt încă puține dar imaginile lansate în presă dezvăluie spațiu pentru anvelope mai mari, în mare parte datorită lipsei cleștilor de frână. Cadrul include spațiile de depozitare Lunchbox și TOTES pentru a transporta toate cele necesare în lunga cursă IronMan.

 

Primele exemplare sunt deja la Kona și sunt disponibile pentru test, modelele de serie fiind disponibile la precomandă cu livrare în Ianuarie 2019. Prețul unui set cadru+furcă este de 7.499 $ și include vopseaua personalizată. Pe pagina Dimond vor fi disponibile și biciclete complete standard sau cu componente personalizate

Mai multe informații găsiți pe pagina producătorului.

Informații de pe bikerumor.com

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentPinarello Bolide TR+ vine la Kona cu frâne pe disc
Articolul următorTest – cockpit BikeFun BikeBone
Horaţiu pedalează şi merge pe munte de când se ştie, dar s-a apucat serios de mountain bike şi de participarea la concursuri în 2006, iar de cursieră în 2010. Când nu pedalează, aleargă pe poteci de munte, iar iarna practică schi-alpinism. Iubeşte potecile de MTB din Carpaţi şi şoselele şerpuitoare ale Alpilor. Zona sa preferată de MTB este Bran-Moieciu.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ