Fabric Lumaray pune iluminatul între GPS și suport

0

Există deja multe sisteme de montare pentru GPS-urile compatibile Garmin care permit montarea în partea de jos a unui sistem de iluminat, dar noul Fabric Lumaray se integrează elegant între GPS și suport, cu un aspect foarte curat al bicicletei!

Proiectat pentru a avea dimensiunea aproximativ egală cu un GPS Garmin, Lumaray are același sistem de prindere cu GPS-ul în partea inferioară, pe partea superioară având prinderea inversă, pe el montându-se GPS-ul. Practic Lumaray adaugă un sistem de iluminare decent fără a ocupa loc pe ghidon.

Datele ne arată că Lumaray nu e printre sistemele de iluminat puternice de pe piață, având doar 30 de lumeni, dar sistemul de LED-uri COB (Chips On Board) oferă o vizibilitate de 270 de grade. Oricum dată fiind dimensiunea mică în care trebuie să încapă și acumulatorul, nu prea erau șanse să se obțină o putere mai mare cu o autonomie decentă. Autonomia anunțată e de 2 ore în modul high, 7.5 ore în modul low și 7 ore în modul flash.

 

Prețul anunțat pentru sistem este de 27.99 Lire sterline.

Mai multe informații găsiți pe pagina producătorului și în curând pe pagina distribuitorului în România.

Informații de pe bikerumor.com

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentNoul NS Bikes Snabb Plus 150 a fost lansat
Articolul următorCiclocros – Pe bicicletă sau pe jos
Horaţiu pedalează şi merge pe munte de când se ştie, dar s-a apucat serios de mountain bike şi de participarea la concursuri în 2006, iar de cursieră în 2010. Când nu pedalează, aleargă pe poteci de munte, iar iarna practică schi-alpinism. Iubeşte potecile de MTB din Carpaţi şi şoselele şerpuitoare ale Alpilor. Zona sa preferată de MTB este Bran-Moieciu.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ