Acum citesti
FatBike electric de la Defiant: pentru orice teren și orice activitate

Pasionat de colindarea terenurilor greu accesibile? Sau îndrăgostit de vânătoare? Cei de la Defiant au creat un Fatbike pentru mase, fiind vorba de unul electric, pe care orice persoană poate pedala fără niciun fel de efort. Fondatorul Keven Spreng s-a gândit acum câteva luni, că ar fi o idee bună să creeze un Fatbike mai rapid. A coopotat alte două persoane în proiect și iată că lansează noul Defiant Big Easy.

defiant_big_easy_1fr

Odată dotat cu motorul de 500W, bicicleta devine un offroader, în adevăratul sens al cuvântului. Oferă o viteză maximă de 32 km/h și o autonomie între 35 și 90 de km, în funcție de gradul de susținere la pedalare pe care-l alegi. Un monstru. Încărcarea acumulatorilor îți va răpi aproximativ 5 ore, deci este indicat s-o faci peste noapte.

defiant_big_easy_2

Prețul bicicletei va fi de 4.495$ și va fi echipată cu anvelope Surly Big Fat Larry cu o lățime considerabilă de 4.7 inch, un sistem de transmisie Shimano XT 1 x 9, frâne pe disc mecanice și jante cu o lățime de 3 inch.

Detalii despre greutatea bicicletei nu sunt făcute publice, deși instictul îmi spune că aceasta depășește cu mult 20 kg. Informații pe larg, pe site-ul producătorului.

via Defiant

Vezi Comentarii (2)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

19 + 4 =