Acum citesti
Fatbike nou de la Rocky Mountain: Blizzard

Blizzard se numește noul fatbike de la Rocky Mountain, care este de altfel și primul produs de acest gen al producătorului canadian. Cum Rocky Mountain este o companie cu tradiție, Blizzard a fost construit minuțios, cu atenție până în cel mai mic detaliu, pentru experiențe în teren dificil de neuitat.

rocky_mountain_blizzard_2015_1

Cadrul este gândit pentru a fi echipat cu o furcă cu suspensie și nu orice fel de furcă, ci cu noua Rock Shox Bluto RL cu un ax de 15x150mm! Da, aceasta este noua furcă pentru fatbike-uri construită de Rock Shox, despre care nu am primit foarte multe detalii până în prezent.

Revenind la Blizzard, geometria a fost gândită pentru manevrabilitate cât mai mare și nu a fost o sarnică prea ușoară luând în considerare lătimea BB-ul sau spațiul pe care triunghiul posterior al cadrului îl pune la dispoziție pentru instalarea unei anvelope cu o lățime de 4.7 inch.

rocky_mountain_blizzard_2015_2

Unghiul headtube-ului este poziționat la 68.5 grade, iar top tube-ul este mult mai scurt decât la bicicletele de munte obișnuite. Din echipare mai fac parte: un sistem de transmisie 1×10 cu angrenaj Race Face, frâne hidraulice pe disc Shimano SLX și diverse prinderi pentru porbagaje. Mai multe informații despre echipare și preț nu au făcute publice. Bicicleta va fi lansată în toamna acestui an.

via Rocky Mountain

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

5 × four =