Acum citesti
Focus celebrează 25 de ani cu un MARES CX vopsit cu aur de 24K

Deși în mod tradițional aniversările de 25 de ani se celebrează cu obiecte din argint, Focus au trecut peste asta și au sărit direct la aur. Mai exact la o ediție Focus MARES CX cu accente aurii.

Cu inspirația venită de la Titlul Mondial la CX câștigat în 1992 de Mike Kluge, fondatorul Focus Bikes, acesta a construit un MARES exact cum își dorește. Adică cu o grafică marca Martin Grey/ETOE ce include frunze din aur real de 24K.

Cadrul din carbon e vopsit manual și are aplicate suficiente frunze din aur pentru a-l face remarcat imediat.

După cum e de așteptat la o bicicletă aniversară de 25 de ani, acest MARES are și o echipare spectaculoasă. Echiparea include un grup complet Shimano Di2 pe 11 pinioane cu frâne hidraulice Dura Ace și discuri Trickstuff. Imaginea e completată de un lanț și un set de pedale Crankbrother aurii. MARES rulează pe roți Tune Schwarzbrenner cu anvelope Dugast Rhino, cu butuci Princess Skyline și Prince, o pipă Tune Geiles Teil de 110 mm cu capac Tune Cap și un ghidon Easton E100 de 48 cm. Echiparea mai include o tijă de șa Tune Starkes Stuck și o șa custom SQlab carbon 611 cu șine aurii, precum și distanțiere de pipă în culorile de Campion Mondial.

Mai multe detalii găsiți pe pagina producătorului.

Informații de pe bikerumor.com

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

six + 2 =