Acum citesti
Foile Blackspire disponibile în România

Din ce în ce mai mulți utilizează foi custom pentru biciclete, în special la trecerea de la 2 la o singură foaie. Sau în cazul în care treci de la 3 la o singură foaie. Așadar, prezența Blackspire în România este de bun augur pentru cei care doresc să-și personalizeze bicicleta. Compania canadiană Blackspire se mândrește cu faptul că nu construiește componentele într-un garaj și nici nu externalizează producția, acestea fiind manufacturate în Canada, din materiale de cea mai bună calitate.

Gama de produse cuprinde roți, rulmenți de pedalier, angrenaje, foi, ghidoane, pedale și multe altele, toate fiind gândite pentru o exploatare în condiții de dificultate serioase. Astfel, acestea sunt orientate în general către All Mountain sau Enduro însă cu o greutate ce poate concura cu anumite componente de Cross Country.

Pentru moment, importatorul aduce doar foile pentru transmisiile 1x, mai precis 6 modele distincte, ovale sau simple, oferite în mai multe culori și cu configurații diferite de dinți, de 32 la 36, în funcție de model. Acestea pot fi negre sau eloxate, culorile fiind chiar simpatice, iar materialul din care sunt construite CNC este aluminiul 7075 T-6. De menționat, că unele dintre acestea se pot bucura de o compatibilitate largă, cu casete cu 9, 10, 11 sau chiar 12 pinioane.

Mai multe detalii despre acestea găsești pe site-ul dragzone.bg.

via Drag

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

six + nine =