Acum citesti
Fox lansează o variantă de tijă Transfer cu cursa de 175 mm

Fox intră în cercul producătorilor de tije dropper cu cursă lungă cu o versiune a modelului lor popular Transfer cu o cursă de 175 mm. Disponibilă în două variante, atât cu rutare internă cât și cu rutere externă pentru cadrele mai vechi, noua Transfer 175 ar putea să fie o opțiune foarte interesantă pentru cei înalți și cu spațiu suficient în cadru.

Fox a adăugat practic o a patra opțiune de cursă, mai lungă, modelului lor popular de tijă dropper Transfer. Cu o cursă de 175 mm reglabilă în poziții infinite, cicliștii cu cadre mari și cu cursă lungă pot să aibă o tijă cu extindere mai mare pentru o poziție foarte bună pentru urcare și una foarte joasă pe coborâre. Noul Transfer 175 se alătură celorlalte modele Fox atât în varianta Factory la 344 $ cu braț tratat cu Kashima cât și în varianta mai ieftină Performance la 294 $.

 

 

Disponibilă acum cu cursă de 100, 125, 150 sau 175 mm, există practic câte o tijă Fox transfer pentru fiecare dimensiune de cadru și de rider. În plus fiecare variant ă e disponibilă atât cu rutare internă a cablului cât și cu rutare externă. Practic se poate monta o tijă Fox Transfer pe orice MTB cu tijă de diametrul 30.9 sau 31.6 mm.

Fox Transfer se vinde fără manetă de comandă, ceea ce dă cumpărătorilor posibilitatea de a alege una din cele trei modele disponibile. Două modele sub marca Fox sunt disponibile la prețul de 65 $ bucata în variantă cu montare pe stânga pentru bicicletele cu transmisie 1x sau cu montare deasupra ghidonului pentru modelele cu transmisii cu mai multe foi. A treia variantă este maneta RaceFace Turbine R 1x ce costă 70$ și înlocuiește de asemenea maneta stângă de schimbător, însă are articulația pe rulment și e compatibilă MatchMaker.

Mai multe informații găsiți pe pagina producătorului.

Informații de pe bikerumor.com

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

3 × five =