Frânele mecanice Rever vor fi disponibile și cu prindere flat mount

1

rever-flat-mount-mechanical-disc-brake-3-600x400Standardul de prindere a etrierului flat mount devine încet standardul la bicicletele de șosea cu frână pe disc. Majoritatea modelelor de frâne hidraulice s-au conformat și vin în versiuni compatibile. Încet vine și rândul frânelor mecanice pe disc să facă acest lucru. Rever sunt primii producători care oferă un etrier mecanic cu deplasare bilaterală a plăcuțelor în variantă flat mount, modelul MCX1. Modelul concurent, TRP Spyre, nu este momentan disponibil cu acest tip de prindere.

rever-flat-mount-mechanical-disc-brake-4-600x400Etrierul MCX1 a rămas la fel din punct de vedere funcțional, doar că folosirea prinderii flat mount îl face mai mic, folosind astfel și plăcuțe de frână de dimensiuni reduse. Totuși, plăcuțele rămân de dimensiune standard, fiind compatibile cu Shimano. Momentan frânele sunt disponibile doar OEM, dar vor fi disponibile din vară și pentru cumpărare, prețul nefiind încă anunțat.

Mai multe informații puteți afla pe site-ul producătorului.

 

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentÎmbunătățiri pentru 2016 la furcile RockShox
Articolul următorFreeriding în Alaska
Horaţiu pedalează şi merge pe munte de când se ştie, dar s-a apucat serios de mountain bike şi de participarea la concursuri în 2006, iar de cursieră în 2010. Când nu pedalează, aleargă pe poteci de munte, iar iarna practică schi-alpinism. Iubeşte potecile de MTB din Carpaţi şi şoselele şerpuitoare ale Alpilor. Zona sa preferată de MTB este Bran-Moieciu.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ