Acum citesti
Frații Atherton își deschid propria firmă de biciclete

După ce frații Dan, Gee și Rachel Atherton au anunțat că părăsesc echipa Trek World Racing, toată lumea se întreba unde vor pleca. Se pare însă că în loc să semneze un contract cu alt sponsor, ei s-au decis să meargă pe calea lor proprie cu o marcă de biciclete nou-nouță, Atherton Bikes!

Până acum detaliile sunt foarte puține și vin din câteva poze cu primul lor prototip, apărute pe internet. După ceea ce au declarat pe Instagram, primul prototip oficial este un model de DH cu braț de suspensie DW ce a fost construit din tuburi din carbon prinse în mufe create prin imprimare 3D metalică. Această metodă le permite să modifice rapid designul bicicletei și chiar să aibă geometrie diferită în funcție de cursa la care participă.

 

Dacă conceptul pare familiar este pentru că ideea a fost începută de Robot Bike Company care s-au alăturat fraților Atherton în acest proiect. Împreună vor oferi cadre complet personalizate pe bicicletele de DH și pe o gamă întreagă de modele de trail ce urmează să fie dezvoltate de echipă.

Rămâne să așteptăm primele modele de vânzare pentru a vedea detaliile și mai ales prețurile.

 

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

1 × two =