Acum citesti
FreeRider te invită la concurs: câștigă un BMX Custom Monster Energy!

FreeRider și te invită la concurs, mai precis la o tombolă, prin care poți câștiga un BMX Custom Monster Energy. Nici măcar nu-s prea multe de povestit, tot ce trebuie să faci este să te înscrii pe canalul nostru de Youtube, reactivat de curând, iar în data de 15 august vom organiza o tragere la sorți cu random.org prin care vom alege câștigătorul.

Odată ce te înscrii în lista noastră de Youtube, vei fi afișat pe o listă (în pagina de administrare), în ordine cronologică. Apoi, vom introduce toate numele înscrise în ultima lună într-o listă și vom folosi random number generator pentru a alege o cifră, între 0 și numărul de înscriși. Cifra aleasă care va corespunde numelui celui înscris va desemna câștigătorul, atât de simplu.

Câștigătorul va fi anunțat pe site-ul nostru și pe facebook în data de 15 august și va fi fotografiat la înmânarea premiului. Dacă vă înscrieți, o să avem rugămintea de a urmări rezultatul, căci dacă în 24 de ore nu revendică nimeni premiul, vom extrage un alt câștigător.

Ca să ne convingem că ești chiar tu persoana extrasă (majoritatea celor de pe Youtube au nickname-uri) va trebui să adaugi poza cu bicicleta Monster pe pagina de profil de Youtube. Apoi o poți scoate oricând dorești.

Pagina noastră de Youtube poate fi accesată aici.

Mult succes!

Vezi Comentarii (3)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

two × four =