Acum citesti
Furca de BMX S&M Pitchfork XLT

furca_bmx_sandm_pitchfork_xltVesti bune pentru riderii de BMX obsedati de greutatea bicicletelor personale : S&M bikes lanseaza furca de bmx Pitchfork XLT cu o greutate de doar 0.86 kg!

Pitchfork XLT ia nastere in fabrica din America a producatorului S&M Bikes si beneficiaza de garantie pe viata pentru primul cumparator. Majoritatea caracteristicilor acestei furci se invart in jurul conceptului de soliditate : incepand cu urechile furcii, care au fost special proiectate pentru a oferi o rezistenta suprioara altor furci si terminand cu bratele acesteia, a caror grosime difera in prejma drop-out-urilor pentru o rezistenta mai buna a sudurilor.

Steerer-ul (teava furcii) este realizata cu ajutorul tehnologiei CNC pentru rezistenta la socuri iar un set de cuvete este inclus in pachet alaturi de furca.

Poti consulta si restul de furci produse de S&M bikes, modelul Pitchfork fiind disponibil intr-o versiune ce atarna putin mai mult pe cantar (mai ieftin) dar si intr-o versiune pentru biciclete de 26′.

Cu o greutatea foarte scazuta si cu garantia pe viata, cei de la S&M Bikes au asul in maneca. Tu ce mai astepti?

Informatii pe larg : sandmbikes.com.

via | S&M Bikes

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

eighteen − 11 =