Acum citesti
Furca noua Kinesis Maxlight XLT

kinesis_maxlight_2010Sunt rare oportunitatile de a mai anunta lansarea unei furci rigide. Si totusi se intampla. Producatorul din Anglia Kinesis a lansat de curand pentru 2010, noul model Maxlight XLT.

Furcii i-au fost aduse numeroase modificari, astfel incat sa reuseasca sa rivalizeze si sa depaseasca din punct de vedere al greutatii reduse, concurenta venita din partea furcilor cu amortizor. De aceea, furca a fost special gandita pentru cadrele care suporta furci cu amortizor.

Noul model a fost supus si la o cura de slabire, reusind sa piarda in greutate 160 de grame fata de vechiul model, cantarind in prezent doar 880 de grame (inclusiv gatul furcii de 300 mm). Producatorul o recomanda ca fiind cea mai buna alternativa la furciile cu suspensie, deoarece a fost gandita cu unghiuri similare.

Aceasta beneficiaza de un design deosebit cu un paintwork elegant si vine in dotarea standard cu prindere pentru frana pe disc dar si pentru V-Brake-uri. Pretul se invarte in jurul sumei de 120 de euro.

Mai multe detalii gasesti pe site-ul producatorului, kinesisbikes.co.uk.

via | kinesis bikes UK

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

16 + ten =